Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Też pomogę w miarę możliwości...Marbia skarbie tak bardzo Ci wspolczuje. Jesli chcesz o coś zapytac albo sie wygadac to pisz do mnie. Moze będę mogla jakos pomoc. Mamy tu też watki gdzie jest duzo dziewczyn po stracie.
Też pomogę w miarę możliwości...Marbia skarbie tak bardzo Ci wspolczuje. Jesli chcesz o coś zapytac albo sie wygadac to pisz do mnie. Moze będę mogla jakos pomoc. Mamy tu też watki gdzie jest duzo dziewczyn po stracie.
Selekcja selekcją (choć nie wiem sama co bym zrobiła gdyby ktoś mi tak wytłumaczył stratę dziecka), ale musisz się upewnić, że... przepraszam, że napiszę tak bezpośrednio, ale że wszystko straciłaś. Lekarz jakiś powinien Cię obejrzećNie byłam w szpitalu, mieszkam w uk tu nazywają to naturalną selekcją. Nie ratują płodu.
Dokładnie.Też pomogę w miarę możliwości...
Selekcja selekcją (choć nie wiem sama co bym zrobiła gdyby ktoś mi tak wytłumaczył stratę dziecka), ale musisz się upewnić, że... przepraszam, że napiszę tak bezpośrednio, ale że wszystko straciłaś. Lekarz jakiś powinien Cię obejrzećczasami trzeba pomóc naturze i niestety zgłosić się na łyżeczkowanie...
który to był tydzień u Ciebie?
ok będzie wątek o chustachGabinia, dokladnie, musisz koniecznie zalozyc watek zeby bylo wiadomo gdzie szukac infoA córcia jest wysoka i nabita, ale gruba nie jest
fakt, klocek :-) i ja ją musiałam dzisiaj nosić po polu na rękach bo ma zaburzenia podejrzewają nerwice lękową lub nerwice natręctw i sie boi czasami "ludzi", ach, dlugo by mówic
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka