Jadwiga orłowska
Fanka BB :)
Też dziś oglądałam i szukałam czegoś do 50. Bo syn miał 48, a córka 50. Raczej będzie wcześniak więc wolę już kupić, tylko nie znam płci. Trochę za wcześnie na zakupy, ale muszę brać pod uwagę, leżenie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o matko jakie kruszynki!!!! ♥Też dziś oglądałam i szukałam czegoś do 50. Bo syn miał 48, a córka 50. Raczej będzie wcześniak więc wolę już kupić, tylko nie znam płci. Trochę za wcześnie na zakupy, ale muszę brać pod uwagę, leżenie.
Ja tak w 10 tyg 3 dni spokoju mysllam ze koniec wymiotow itdm znow zaczelo w 12 znow 3 dni ok i znow mam 15 tydz narazie mam 2 dni spokoju...kuzwa weszlam w 14 tydzien i nadal mnie mdli...no halllo?
Są na to naturalne leki i pomagaja. Moze nie na nie wiem ile ale chodz killa dniA ja bym chciała mieć mdlosci... wczoraj odstawiłam leki, żeby sprawdzić czy może juz przechodzi i niestety wymioty wróciły i conajmiej 11x byłam w łazience, nawet łyk wody nie był do przyjęcia [emoji30] tak bardzo Wam zazdroszczę tej energii i normalnego funkcjonowania
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
To mamy podobnieU nas 176 i 190... Nie kupuje nic mniejszego niz 62:-)
![]()
A w ciąży w ogóle można? Jak ja wyrywałam zęba mądrości ostatnio, to w ankiecie było pytanie, czy nie jestem w ciąży; nawet kazali podać termin ostatniej @ Jeśli można wyrwać zęba w ciąży, to pewnie dają jakiś inny środek znieczulający, czy coś, nie mam pojęcia. A powiedziałaś dentyście, że jesteś w ciąży? Co on na to?Witajcie kochane któraś z Was miala usuwany ząb w ciąży? Odezwal się moj ząb wykrakalam i muszę go dziada wyrwać koniecznie. Na szczęście dentysta byl tak mily ze przyjmie mnie jak wróci z Wwa ok 20. Ale umieram ze strachu i ten pieprzony bol pulsujacy
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom