Luxuorius
Moderatorka
nie biore, patrz nie pomyslalam nawet o tym, dzieki!!!A bierzesz wit. B6? Kup prevomit i bierz wit. B6 2 razy dziennie. Pomaga na jakis czas ale zawsze cos
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie biore, patrz nie pomyslalam nawet o tym, dzieki!!!A bierzesz wit. B6? Kup prevomit i bierz wit. B6 2 razy dziennie. Pomaga na jakis czas ale zawsze cos
Lekarz mi pow i chodz troche pomoglo. Mi chyba juz ustaly albo moze znow mylne dobre samopoczucie przez kilka dninie biore, patrz nie pomyslalam nawet o tym, dzieki!!!
ja mam takie krople z imbirem i tez na chwile pomagajaLekarz mi pow i chodz troche pomoglo. Mi chyba juz ustaly albo moze znow mylne dobre samopoczucie przez kilka dni
Kiedys kobiety jadly wsio i nic im nie bylo. Popieprzone to wszystko. Tego nie tamto nie. Itd itp. Boze az wstyd sie przyznac ... Ale znam niestety debilki bo inaczej tego nie nazwe co cala ciążę cpaly pily i zdrowe dzieci maja
jak teraz powiedzialyscie to spojrzalam na swoj i faktycznie zarosniety jak nie wiem. nigdy nie kojarze zebym tak miala. a podobno noszę chłopcaJa jeszcze nie mam ale podobno to normalne w ciazy
Inna teoria jest taka, ze kobieta ma silniejszy zarost bo nosi w sobie chlopca i ma wiecej testosteronu [emoji16]