Luxuorius
Moderatorka
ja tak co dwie godziny, ale potem usne wiec nie jest zleNo ja teraz zaczęłam. Do tej pory było spokojnie, a od jakiegoś tygodnia szuram nogami do łazienki...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja tak co dwie godziny, ale potem usne wiec nie jest zleNo ja teraz zaczęłam. Do tej pory było spokojnie, a od jakiegoś tygodnia szuram nogami do łazienki...
ja tak co dwie godziny, ale potem usne wiec nie jest zle
Ja "motylków" nie czuję, raczej kotłowanie i rozpychanie. Nie codziennie. To pewnie zależy od tego jak się ułoży maluszek.A Wy codziennie te motylki czujecie? Bo u mnie coś dzisiaj cisza...
co dwie godziny, powaznie, dzis jakos rzadziej, aler tez mniej pilam na noc, meczace to jest nie powiem, tym bardziej, ze jadnak rano wstaje do pracyRany! Co 2 godziny? To już będziesz zahartowana do wstawania do Maluszka ;P
Czy tylko ja zaczęłam latać do kibelka na siku jak szalona? Do tej pory przesypiałam spokojnie całą noc, a teraz ni pierona, muszę przynajmniej raz na wycieczkę iść ;/
Dzisiaj pierwszy dzień upału, a ja już mam dość!...
Dokładnie u mnie też to raczej nie motylki. Tylko takie przeciąganie się. Jak by maleństwo się wyciągało.Ja "motylków" nie czuję, raczej kotłowanie i rozpychanie. Nie codziennie. To pewnie zależy od tego jak się ułoży maluszek.