Lux nie chwal dnia przed zachodem słońcanie zebymm sie chwalila czy cos, ale chyba minely mi mdlosci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lux nie chwal dnia przed zachodem słońcanie zebymm sie chwalila czy cos, ale chyba minely mi mdlosci![]()
no mi odeszly jakis czas temu i byl tydzien sppkoju, ale wrocily i teraz jakby odeszly, tylko delikatnie mnie muli, a ostatnie dni to byl koszmarLux nie chwal dnia przed zachodem słońcami przechodziły na dzień czy dwa, a później wracały ze zdwojoną siłą
ale teraz odpukać już jej lepiej, więc i Tobie życzę żeby odpuściły!
![]()
Madzia, u mnie 17+1. Mamy czas. Ja mam mięsniaka na przedniej ścianie i lekarz uprzedzal, ze mogę ruchy poczuć później. Już się nie mogę doczekać... Miłego dnia allJa tez nie czuje jeszczeee...
Ja lubię upały, ale niestety Bazyli nie bardzo, więc pewnie do wieczora będziemy siedzieć w domu i na spacer pójdziemy dopiero przed kolacją.Czy u Was też taki skwar?!? Wyszłam dzisiaj specjalnie wcześniej do pracy, bo o 8.00, a i tak dopiekło mnie słońce. Nosa nie wysunę do wieczora. W pracy przynajmniej mam klimę. W domu za to piekło![]()
mam klime w pracy i ona pozwala mi zyc, bo inaczej bym padlaCzy u Was też taki skwar?!? Wyszłam dzisiaj specjalnie wcześniej do pracy, bo o 8.00, a i tak dopiekło mnie słońce. Nosa nie wysunę do wieczora. W pracy przynajmniej mam klimę. W domu za to piekło![]()
u nas jutro maja byc burze i nawalnice podobno