• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Właśnie sobie przypomniałam, że 2 tygodnie temu, gdy próbowałam się dodzwonić do jakiegokolwiek ginekologa w mieście i umówić się na wizytę, zapisałam się na... dziś! Nie wiem teraz czy warto iść do drugiego gina na NFZ z nadzieją, że może ten mnie zbada, czy dać sobie spokój i pójść za tydzień prywatnie... (poprzedniego gina na NFZ, który mi zlecił wczorajsze badania mam za 2 tygodnie znowu). Może trochę zakręciłam całą sytuację, ale... jak myślicie? Skorzystać, skoro już się tam zapisałam?

Właśnie sobie przypomniałam, że 2 tygodnie temu, gdy próbowałam się dodzwonić do jakiegokolwiek ginekologa w mieście i umówić się na wizytę, zapisałam się na... dziś! Nie wiem teraz czy warto iść do drugiego gina na NFZ z nadzieją, że może ten mnie zbada, czy dać sobie spokój i pójść za tydzień prywatnie... (poprzedniego gina na NFZ, który mi zlecił wczorajsze badania mam za 2 tygodnie znowu). Może trochę zakręciłam całą sytuację, ale... jak myślicie? Skorzystać, skoro już się tam zapisałam?

Poszlabym :)

Karelka martwilam sie o Ciebie kobieto. Dobrze ze juz ustapilo wszystko u Ciebie. Ja sie do kupy zbieram tez powoli.

reklama
Gabinia a Ty masz? :D

agnesis fajne te tatuaże. Ja nie mam, nawet chyba chciałabym mieć, ale nie mam, bo nie mam pomysłu, ani jakiegoś dużego parcia. Zbyt ważna decyzja, żeby ją podejmować na siłę :) Jak kiedyś coś mi się spodoba, to może sobie zrobię...

MamaNadii2 to chyba dobrze? Ja się dałam poznać jako kompletny głupek betowy i nie mam pojęcia, jaki wynik co oznacza :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry