reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale skoro masz taka teściowa i szwagierke powiedzmy
'Nie za mile' to dlaczego tak często ich odwiedzacie? Moja mieszka 3km od nas a ja ją widzę raz na 1-2 miesiące [emoji1]

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
'Nie za mile' to dlaczego tak często ich odwiedzacie? Moja mieszka 3km od nas a ja ją widzę raz na 1-2 miesiące [emoji1]

moj tam jezdzi a ja jezdze dla niego, zeby mu przykro nie bylo, jak on mial scysje z moja mama to tez jezdzil dla zasady....pozatym tesciowa jeszcze idzie zdzierzyc, ma super dni, ale szwagierka chodzi obok i nich tak bedzie, nie musze z nia gadac... zreszta jak ja tam jade to polowe tego czasu spedzam u kolezanki kilka blokow dalej...byl okres, ze w ogole nie gadalam z tesciowa, baaa nwet dzien dobry jej nie mowilam, taka jestem hahah

Lux kupuj wózek i się nie zastanawiaj. Przy drugim bobo już tego robić nie będziesz ;)

Ja wózek po dzieciach sprzedałam. Ale trafił się od kuzyna. Emmajunga. Ktoś zna te markę? Ponoć dobre wózki

Ej też tak macie że napiszecie na tel post a potem nie da się go dodać i cały znika? Wrrrr ja tak mam co chwile

Pisałam o wózkach że w pierwszej ciąży uparlam się na hartana i kupa kasy poszła a córka okazała się nie wózkowa Stał w mieszkaniu a ja cislam z chusta Może przy drugim więcej wykorzystam choć pewnie spacerów długich nie będzie choćby dziecko wózek kochało bo niespełna dwulatka daleko nie zajdzie Ale gdzie mi teraz o tym myśleć... Jeszcze tyle czasu do porodu!

Racja [emoji846] Moja teściowa jest tak toksyczna, że nie miałam z nią kontaktu od października. Uważam, że po prostu nie warto się denerwować...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry