reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudniowe mamy 2016

Najlepsze gofry znajdziesz na ulicy Slonecznej, w tej oto budce :)
11011567_1048626825155146_7595982654109459060_n.jpg

Ja dzisiaj lekko zdycham, od rana biegam do kibelka i wymiotuje zaliczylam nawet rzyganko w kawiarni.
Byłam ostatnio w Rowach, ale gofrów nie zaliczyłam ;) chcieliśmy z mężem zobaczyć ten pradawny las, który się z morza wyłonił, ale zdążyliśmy dojechać do Rowów i zobaczyliśmy, że mamy już rezerwę paliwa. Najbliższa stacja, według jednego z przechodniów, znajduje się w Słupsku. Tak więc wróciliśmy do domu.

reklama
My właśnie wróciliśmy od teściowej. Dziecko padło w samochodzie. Tam dopadła mnie jakaś straszna biegunka i teraz nie chce mi się już nic jeść.

A ja sobie chciałam kupić kapustę kiszoną, żeby się soku napić na problem z 2, ale sobie zapomniałam, że dziś święto i wszystko pozamykane. :( Kurde, mam nadzieję, że jutro puści.

A ja sobie chciałam kupić kapustę kiszoną, żeby się soku napić na problem z 2, ale sobie zapomniałam, że dziś święto i wszystko pozamykane. :( Kurde, mam nadzieję, że jutro puści.
a ja sie klade zaraz, bo zbiera mi sie na wymioty i licze, ze jak sie wykapie i poloze to mi przejdze (wiem naiwna jestem)

My właśnie wróciliśmy od teściowej. Dziecko padło w samochodzie. Tam dopadła mnie jakaś straszna biegunka i teraz nie chce mi się już nic jeść.
ja wrocalm od tesciowej w bojowym nastroju...wsciekla na Tomka cioteczki, dowiedzialam sie, ze zjedzenie na ich oczach dwoch lodow i popicie ich pepsi jest zachowaniem skandalicznym!!!! a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to byl hejt na calego, ehh, szybko sie zwinelismy do domu

A śliwki suszone lub morele? łyżkę oliwy wypij jutro na czczo.
Śliwek ani moreli suszonych nie mam. Ale może spróbuję z tą oliwą. Mam też siemię lniane. Gdzieś chyba czytałam, że we wczesnej ciąży można, ale nie mam pewności i trochę się boję, bo wiem, że pod koniec ciąży pije się siemię, żeby poród przyspieszyć.

reklama
ja wrocalm od tesciowej w bojowym nastroju...wsciekla na Tomka cioteczki, dowiedzialam sie, ze zjedzenie na ich oczach dwoch lodow i popicie ich pepsi jest zachowaniem skandalicznym!!!! a jak powiedzialam, ze jestem w ciazy to byl hejt na calego, ehh, szybko sie zwinelismy do domu
Ale przepraszam, a co im do tego co Ty jesz, albo pijesz? I o co ten hejt?

Do góry