reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

No właśnie tak myślę, że mniejsze 56 kupić do szpitala,dużo kompletów jest wyprawkowych takich 6w1. A reszte kupię na 62 bo pewnie urośnie szybko. No ja mam 1,66 a mój koło 1,85 więc nie jesteśmy jakoś bardzo wysocy :D
To ja mam 165 a maz 188 a dzieci duze [emoji6] widzisz, moj tata ma 168 a moja mama 160 i ja jak sie urodzilam mialam 51 cm. Wiec troche zaleznosci jest

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam nową mamę :)

Co do samoopalaczy ja wielbię ze względu na brak smug i skład Lavera i używam też teraz w ciąży. Tylko brakuje mi systematyczności :p

A z rozmiarami to różnie bywa. Moja starsza urodziła się 55cm długa a i tak trochę ponosiła te na 56 - i nie żałuję, że miałam sporo w tym rozmiarze, bo dość mocno ulewała. A z resztą ja nie lubię maluszków w za dużych rzeczach ;) za to młodsza urodziła się 50cm długa i musiałam dokupić parę ciuszków na 50cm bo w 56 się topiła.

To ja mam 165 a maz 188 a dzieci duze [emoji6] widzisz, moj tata ma 168 a moja mama 160 i ja jak sie urodzilam mialam 51 cm. Wiec troche zaleznosci jest

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Noo a jak jeszcze u mnie chłopak będzie to chyba nie mam co kupować 56 tylko od razu 62...

haha no nasłuchałam się już o kopaniu w pęcherz i co pięciominutowych wyprawach do łazienki :D

Niepokoi mnie to,że mam prawie 17tydzien i nic nie czuje :( wlasnie jak się kładę albo wieczorem przed spaniem staram się dotykać brzuch..i nic :(
Cierpliwości. Ja w pierwszej ciąży dopiero koło 20tc poczułam. A teraz czułam w 12-13 tc i teraz cisza; chyba się maluch inaczej ułożył.

W ogóle mam dziś dzień kupowania :D i tak się zastanawiam... jak kupuje spioszki itd..to wartokupowac te 56cm czy lepiej od razu 62cm???
jak jesteście wysocy, to nie ma sensu. Ja mam 170cm, mój D 185 i Bazyli urodził się 57 cm.

Witam nową mamę :)

Co do samoopalaczy ja wielbię ze względu na brak smug i skład Lavera i używam też teraz w ciąży. Tylko brakuje mi systematyczności :p

A z rozmiarami to różnie bywa. Moja starsza urodziła się 55cm długa a i tak trochę ponosiła te na 56 - i nie żałuję, że miałam sporo w tym rozmiarze, bo dość mocno ulewała. A z resztą ja nie lubię maluszków w za dużych rzeczach ;) za to młodsza urodziła się 50cm długa i musiałam dokupić parę ciuszków na 50cm bo w 56 się topiła.

awww...jakie maleństwa :o !!!

Cierpliwości. Ja w pierwszej ciąży dopiero koło 20tc poczułam. A teraz czułam w 12-13 tc i teraz cisza; chyba się maluch inaczej ułożył.

jak jesteście wysocy, to nie ma sensu. Ja mam 170cm, mój D 185 i Bazyli urodził się 57 cm.

No jak pisałam 166 i 185 więc sama nie wiem :D ogólnie jestem przerażona listą wyprawkową haha :D
A ruchów nie mogę się doczekać już ♥

Noo a jak jeszcze u mnie chłopak będzie to chyba nie mam co kupować 56 tylko od razu 62...

haha no nasłuchałam się już o kopaniu w pęcherz i co pięciominutowych wyprawach do łazienki :D
Ja tak miałam z Bazylim, że co chwilę robił z mojego pęcherza trampolinę i wtedy mi się zachciewało sikać w jednym momencie, musiałam od razu pędzić do toalety.

Ja wieczorami czuje jak sie dzieciak rusza. Ale to jeszcze nie kopniaki. U mnie 18tc. W pierwszej ciazy ruchy czuje sie z reguly pozniej.

Syn urodzil sie 59cm. Na wyjście ze szpitala miał ubranko komplet róż 56 I ledwo weszedl w niego.

reklama
U nas 176 i 190... Nie kupuje nic mniejszego niz 62:-)

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry