xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Naprawde patent dobry z tym usypianiem [emoji6] przecież nie siedzielismy Bog wie ile tylko zjedlismy, na chwile sie pogadalo i szlismy spac, a mala prawie pojadla i zasnela to juz nie bylo problemu z zasypianiem w innym miejscu/nue swoim lozku. Wozek znala [emoji6]Wypróbuję ten patent na wczasachRuszamy za tydzień w niedzielę
Syndrom wicia gniazda jeszcze nie nadszedł. A to dlatego że w planach mamy remont przedpokoju. Mamy piwnicę ale tam brak miejsca na ciuchy. Strych fajna sprawa przydałby się. Zdecydowanie muszę zrobić porządek w mojej szafie tylko kiedy :/
Trochę zazdro zmiany pogody. U nas jeszcze ukrop. Basen pomógł na chwilę, w domu mam patelnie
![]()
My ruszamy 15 lipca.. juz sie doczekac nie mogę..
Ja mam taki balagan wlasnie przez remonty. Najpierw remont kuchni, potem klatki schodowe, miedzy czasie umieralam na mdlosci to zamiast balagan zniknac od razu po remoncie to tylko rosl i rosl az do niedawna i teraz ogarniam[emoji6]
Dzis w planach ukladanie w szafkach corek [emoji6]
Potem jade z mezem do dentysty bo ulecial mu zab, na razie doprawi zeba, a w sierpniu bedzie mial operacje na dziasle i kawalek korzenia usuwany bo ma jakies zapalenie.. bidok moj, on tak nir lubi dentystow
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom