reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Hej. Wpadam na chwile. Produkujecie strasznie posty. Nie nadrobie Was.
Aneta kciuki za synka i Ciebie, Iza za Ciebie i Szymka też trzynam kciuki.

Lux powodzenia na wizycie.

Z rodziną to ciężka sprawa zazwyczaj, u mnie trzeba było urwać kontakt z teściowa. I tak jest dobrze. Nie widzieliśmy jej 4 msce i jest super. Mam nadzieję że tak zostanie.

Z przyjemniejszych rzeczy wybrałam wózek i wrzuciłam na wątek wózkowy. :)

hehe, nie :) ale łączę się z Tobą w bólu ;)
ja ich jutro odwiedzam, pewnie będą nowe hity z "ich wnukiem w roli głównej"

LisiaMama- ja też mam większy apetyt,ale się cieszę, bo smakują mi inne rzeczy niż śledzie i chleb z dżemem i twarogiem, jak to było do tej pory, no i powróciłam do kawy:)

Boże, dziewuchy, u mnie zaraz rozpocznie się 3 trymestr :] Już niedługo nasze maleństwo będzie z nami!
Chleb z dżemem i twarogiem! :D Mniaaaam! Ja się zajadam serem żółtym z dżemem. Uwielbiam takie miksy.

Chleb z dżemem i twarogiem! :D Mniaaaam! Ja się zajadam serem żółtym z dżemem. Uwielbiam takie miksy.

U mnie do tej pory tez królował żółty ser tylko ze z pomidorem albo ogórkami [emoji16] ale nagle mi przeszło na żółty ser i przed chwila naleśniki robiłam, czysta masakra co nie zjem to jestem głodna [emoji12] mam nadzieje, ze to za chwile przejdzie i to tylko taki napad chwilowy

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis te z ciągle głodna chodze ... Przed chwilą byliśmy na dużym shaku w macu a po nim na shelu zjadłam tortille burito z wołowiną na ostro

reklama
Do góry