reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

a moj sie jakos tak rozpycha jakby se miejsca nie mogl znalezc i ciagle go czuje
Moja też a dziś akurat mogłaby być spokojniejsza

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
A widziałyscie, że pojawiły się majówkę 2017? No szok[emoji4] Ostatnio wspominaliśmy z mężem jak robiłam pierwszy test, a teraz już ostatni trymestr. Już nie mogę się doczekać jak młody będzie z nami[emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
A pamiętacie jak wyczekiwałyśmy styczniowych mam? Później taka ulga, że są lutowe... ;) A tu zobaczcie same, jakie już wprawione w bojach jesteśmy :D

A pamiętacie jak wyczekiwałyśmy styczniowych mam? Później taka ulga, że są lutowe... ;) A tu zobaczcie same, jakie już wprawione w bojach jesteśmy :D
Nie myślałam, że tak szybko będzie, ale coś czuję, że końcówka będzie mi się dłuzyc...ha ha [emoji23]

A zapomniałam się pochwalić, tydzień temu zostałam ciocią małego Bartusia[emoji173].

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cholercia, dzisiaj to ja chodzę jak osa... wkurza mnie już wybór wózka, bo na żaden się nie możemy wciąż zdecydować. Finanse nam się nagle skurczyły, mój M. ma zawsze wszystko inne do roboty tylko nie przeglądanie ze mną opisów wózków w internecie, jeszcze sobie z niego sąsiedzi zrobili parobka od wszystkiego i jak tylko coś się zepsuje, złamie czy cokolwiek na klatce, to ten leci jak głupi, a później mi marudzi, że nie ma czasu, by ze mną się gdzieś na zakupy wybrać. Grrrr! Aż mam ochotę sąsiadów opierdzielić, że jeśli ktoś psuje jakąś część wspólną, to niech go wytropią i pociągną do odpowiedzialności finansowej, a nie mi męża z domu wyciągają w chwili, gdy musimy za wyprawką się rozglądać i co drugi dzień idzie do pracy na 24h. Ech... to się wyżaliłam :p

Do góry