Lola Lolitta
Fanka BB :)
Iza wszystkiego najlepszego 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
normalnie czuje go wyzej, ale wczoraj i dzis jakos tak niskoIza najlepszegooo !!
Lux u mnie to samo, w ogóle rzadko czuje Mala gdzies wyzej, zazwyczaj nad spojeniem
Wysłane z mojego HTC Desire 510 przy użyciu Tapatalka
Mi sie snilo ze najpierw plamilam a potem juz na wkladce byla zywa krew. Jezu jak sie balam..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Twój sen przypomniał mi moją rzeczywistość. Ostatnio będąc na basenie moja 9letnia siostrzenica wciągnęła w panice mojego syna pod wodę. wciąż mam ten obraz przed oczyma [emoji21]No wyobrażam sobie, niefajny sen, ale na szczęście to tylko sen.. Mi się śniło, że mój syn wskoczył do wody i moja kuzynka go ratowała, obudziłam się i nie mogłam zasnąćAle dzisiaj będziemy miały lepsze sny mam nadzieję
A tak w ogóle to najlepszego Izula
![]()
Moja dwulatka non stop kogoś sypie bije popycha. Normalne zachowanie dzieci. Po prostu wystarczy że reagujemy i tyleIza najlepszego
Dziewczyny zdrowkaLux jak sie czujesz? Juz lepiej z zoladkiem? Ja tak dwa dni sie meczylam a potem trzeciego juz bylo lepiej.
Moja mała tez mi tak merda tam na dole az czasami sie boje ze tak nisko jest. Rzadko kiedy czuje ruchy nad pepkiem. Sama bym pomyslala ze ma nozki na dole ale na każdym usg pisza mi ze ulozenie główką na dół. Pewnie raczkami tak mi macha. Nie jest to zbyt miłe uczucie.
Byłam z synem u jego kolegi z przedszkola. Mama tego chlopczyka ma termin dwa tyg po mnie. Moze razem na porodowce lezec bedziemy jak sie pospieszy. Odpoczelam trochę jak mały bawił sie. Oni zawsze sie super bawią razem. Czasami maja tylko glupie pomysły. Ostatnio tamten siadl mojemu na glowie i byl krzyk a dzis moj przywalil mu dzigiem w czolo. Bylo mi ciut glupio ale dzieci mają takie pomysly i nic nie zrobiemlody usnal wiec i ja odpadam pewnie za 3 godz obudzi sie z krzykiem ze chce do nas wiec musze zlapac troche snu. Spijcie dobrze dziewczyny
![]()
Jezu, nie żartuj. Miałam identyczny sen dziś! Krwawiłam i zaczynało się... Obudziły mnie nerwy. Noc koszmarów, oby dziś było lepiej. Dobrej nockiMi sie snilo ze najpierw plamilam a potem juz na wkladce byla zywa krew. Jezu jak sie balam..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom