anio0
Fanka BB :)
My dostaliśmy jakąś karuzelę od znajomych. Nie wiem jeszcze czy i jak działa, ale tym się będziemy martwić jak już ogarniemy łóżeczko tak, by było przygotowane na ZosiakaJa laktator kupie gdy bede musiala. To nie problem jechac i kupic a szkoda mi kasy jaknym go nie miala uzywac.
Ja mysle nad szumisiem i karuzelka, i nie wiem sama. Moze sam szumis by wystarczyl. Albo sama karuzelka (z projektorem i szumami). Pojecia nie mam [emoji23]
Niani mi nie trzeba, ja bede raczej miala wiekszosc czasu malucha przy sobie, a nawet jesli bedzie spal w lozeczku w innym pokoju to uslysze na pewno jak sie obudzi.
Predzej bym monitor oddechu kupila, ale to kupie jesli urodze przed czasem bo jednak wczesniak jest chyba bardziej narazony na bezdech
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie... miałam dzisiaj okropny sen! Śniło mi się, że zwisała mi z krocza noga, chociaż to bardziej była pachwina niż samo krocze. Pojechałam do szpitala, a tam się okazało, że wisi już druga noga, ale... z drugiej strony. Zosia zrobiła szpagat i wyciągnęła każdą nogę przez dwie różne dziury