reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2016

Zobacz załącznik 771991Zobacz załącznik 771992

Nowosci w lidlu, za tydzien mają być ;)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Od kiedy te bodziaki? Ostatnio sie na nic nie załapałam, to może teraz jak sobie zapiszę, nastawie budzik na 7:00 i pójdę w ten magiel powalczyć to coś upoluję;)

a8doqqmz725nh9h0.png

reklama
Ja po wizycie bo mialam skurcze przepowiadajace ale szyjka zamknieta i dluga wiec one nie wplywaja na szyjke.Zosia wazy okolo 1 kilograma i juz ulozona glowka w dol.

Wlasnie kupilam wozek bebetto torino kolor sl4 3 w1 z fotelikiem marsem (5 gwiazde)
Jestem w nim zakochana
Dobre wiesci. Dobrze ze szyjka ok. I piekna waga Zosi.
Zobacz załącznik 771990

Fajna komoda jest w biedronce ;)

Ale piekna [emoji7]
Zobacz załącznik 771991Zobacz załącznik 771992

Nowosci w lidlu, za tydzien mają być ;)

Kurcze super ciuszki. Ciekawe czy tutaj tez rzuca jak z tymi ostatnimi
Joshi Ty sie kobieto na zapas nie martw. Moze wcale nie bedziesz musiala miec insuliny. A nawet jesli to jest tak mała igielka 4 mm ze nie poczujesz. Ja wstrzykuje sobie w brzusio tak mi diabetolog kazal ale tak bardziej z boku i prawie nie boli. Mierzenie z palca jest dla mnie gorsze niz te zastrzyki.

Izulka dołączam do grona pokloconych. 3 dzień walczymy ze soba. Albo ze za duzo robie albo ze nic nie robie i on wszystko robic musi. W ogole go nie slucham nie rozumiem i chodze i mowie ze mnie boli. To tak w skrocie. Jak sie ogarnie to pogadamy ja sobie do glowy już tego nie biore bo nie mam sily. A tak na prawde to pewnie chodzi o seks. Zakaz mamy znowu itd itd

Dzieki kochana .
No wlasnie moj mi tez tlumaczy ze nie ma co sie nakrecac I cierpliwie czekamy na wtorek. Co bedzie to bedzie. W srode beda wyniki wiec sie dowiemy.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Joshi trzymam kciuki oby kolejny wynik był lepszy.
Ja w poniedziałek idę na to badanie i troche sie stresuje.

Dzisiaj mój mąż jechał do fryzjera, mysle sobie pojade z nim może uda mi się Wcisnac i też się obetne. Na miejscu jeszcze się zastanawiałam czy siadać na fotel dlatego mój maz poszedl pierwszy, wszystko fajnie pięknie, zdecydowana siadam na fotel i oczywiście zrobiło mi się slabo, zaczęło mi się krecic w glowie i już ledwo Co widzialam. Pol godziny przelezalam na kanapie u fryzjera z mokra glowa, nade mną maz wachlujacy mnie gazeta, cyrk kabaret. W rezultacie siedzialam na fotelu z zamkniętymi oczami bo tak mi bylo lepiej a obok mąż z gazetą :) daliśmy rade. Chyba mój synek nie chciał zebym sie obcinala :)

Niestety jeszcze dwa zęby do zrobienia. Nie rozumiem dlaczego tak sie stalo, uzywamy zawsze oryginalnych past dopasowanychh do wieku, od maluszka myje Ząbki, a i tak sie jej psują. Oli sie np nie psują, mi tez sie nie psuly w dzieciństwie dopiero jeden jak miala 16 lat a potem jak w ciazy bylam.. moze ma zęby jak moj mąż ? On tez ma takie slabe..

Sama sobie odpowiedziałas.. geny. Ja mam słabe zęby oby dzieci miały po mężu

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry