reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamy 2016

ja bardzo chce zobaczyc te ciuszki! wstaw na wyprawkowy! a nastepnym razem wstawiaj od razu!:)

ja jestem za bonem. ale wybralabym bardziej uniwersalny np. do rossmanna. nie musi miec rownowartosci uzywanego wozka. skoro oni nic nie oczekuja to beda sie cieszyli z kazdego prezentu. mysle ze100-200 zl jest ok. dolaczylabym mala bombonierke.

kochana, szkoda nerwow! pamietaj ze teraz dziecko jest najwazniejsze. macie spory staz i pewnie nie raz sie zdarzaly drobne kryzysy ale nie daj sie poniesc niepotrzebnym emocjom. przytulam!

wczoraj mi kolezanka przywiozla wozek mutsy i chyba mi sie nie podoba:( eh... no glupio mi nie tylko przed nia ale tez przed sama soba i mezem... mam teraz do wyboru albo sie zmusic/przekonac albo kupowac wozek?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
mam byc szczera? kup wozek taki jaki Ci sie podoba :)

reklama
mam byc szczera? kup wozek taki jaki Ci sie podoba :)

Z drugiej strony gondola jest tylko na jakieś poł roku. Po co wydawać kasę jak potem możesz sobie za to kupić jakaś super spacerówkę, która bedzie na prawie 3 lata i juz nie taka 3 w 1 tylko stricte spacerówkę leciutką i fajna [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

zabije mojego chlopa! wyjelam pranie a ono caluskie w jakims papierze!!! oskubac tego nie szlo! co sie okazalo, o bylo pudelko od zapalek,nie moje oczywiscie!!!!! ciuchy do powtorki, piora sie ponownie i licze, ze to zejdzie, w przeciwnym razie Tomek bedzie to skubac jak wroci z pracy!!!!
Ja wczoraj miałam w praniu zostawioną przez mojego chusteczkę higieniczną :oo:

Dziewczyny prosze Was trzymajcie dziś kciuki za mojego meza. O 12 ma bardzo ważny egzamin poprawkowy, oby wykładowca miał dobry dzień bo z tym to u niego różnie bywa. Ja juz sie stresuje
Kciuki zaciśnięte

ja bardzo chce zobaczyc te ciuszki! wstaw na wyprawkowy! a nastepnym razem wstawiaj od razu!:)

ja jestem za bonem. ale wybralabym bardziej uniwersalny np. do rossmanna. nie musi miec rownowartosci uzywanego wozka. skoro oni nic nie oczekuja to beda sie cieszyli z kazdego prezentu. mysle ze100-200 zl jest ok. dolaczylabym mala bombonierke.

kochana, szkoda nerwow! pamietaj ze teraz dziecko jest najwazniejsze. macie spory staz i pewnie nie raz sie zdarzaly drobne kryzysy ale nie daj sie poniesc niepotrzebnym emocjom. przytulam!

wczoraj mi kolezanka przywiozla wozek mutsy i chyba mi sie nie podoba:( eh... no glupio mi nie tylko przed nia ale tez przed sama soba i mezem... mam teraz do wyboru albo sie zmusic/przekonac albo kupowac wozek?

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
A co Ci się w nim nie spodobało?

Noemi tulam :*

Mnie się śniło że mąż ma koleżankę w pracy. Teraz jestem jeszcze bardziej na niego wkurwiona [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Oparzylam sobie brzuszek kropelkami ody. Co tam wg zabobonów będzie?

U nas pięknie ciepło. Idziemy na festyn przedszkolny

cb7wugpju04jz4q8.png

Elfit, ja też ciągle w kuchni coś na brzuch wylewam, a najgorzej przy jedzeniu, normalnie aż się prosi,żebym sobie duży śliniak kupiła, bo brzuch mi przeszkadza, w tym, zebym się porządnie do stołu przysunęła i ciągle sie zapaćkam jak dziecko. Taki wstyd :(

A u mnie też upały! Normalnie kocham słońce, ale w tym roku to życzylabym sobie tylko deszcz, a tu jak na przekór będzie 30 stopni aż do soboty :( Ble. Wczoraj bym zemdlała przy kasie w Carrefourze, dobrze, ze Pani była za mną w kolejce bardzo uprzejma, podeszła do pani przede mną i powiedziala, ze ja sie zle czuje i mnie tamta przepuściła.... NIe dam rady dalej z zakupami jak będzie tak gorąco, co z tego, że klima w sklepie, jak ciśnienie rośnie wszędzie ;(

Z drugiej strony gondola jest tylko na jakieś poł roku. Po co wydawać kasę jak potem możesz sobie za to kupić jakaś super spacerówkę, która bedzie na prawie 3 lata i juz nie taka 3 w 1 tylko stricte spacerówkę leciutką i fajna [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja mialam kilka propozycji wydania lub sprzedania wozkow przez kolezanki, ale postanowilam kupic taki jak mi sie podoba i nie zaluje, bo wozki, ktore mi byly proponowane byly po prostu nie w moim guscie, ciezkie, brak montazu porzadnego fotelika itp

reklama
Do góry