reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
Dziewczyny, macie jakies sposoby na skurcze lydek i stop? Codziennie w nocy oprocz dwoch wizyt w toalecie, wstaje ze dwa razy ze skurczami [emoji21] Praca w pozycji siedzacej jednak daje sie we znaki. Pomidorowa dieta jak na razie niezbyt pomaga [emoji13]
Tak jak lisia mama napisala plus duzo wody wysokomineralizowanej dziewczyny jeszcze pisaly, ze mozna robic kapiele z magnezem
Tez mam prace siedzaca ale mi jakos nie dokuczaja skurcze z tym, ze w dzien staram sie odpoczywac z nogami uniesionymi wyzej ;)

Pytanie do doświadczonych mam. Jak się liczy te ruchy, bo lekarz rąk mi tłumaczył ze dalej nic nie rozumiem. Jak Franio np teraz jest bardzo ruchliwy i kreci sie przez 5 sekund bez przerwy pozniej pol min ciszy i znowu się kręci to liczone to jest jako jeden ruch czy już kolejny? Czuje ze resztę ciąży śledzę z ksiazeczka ruchów w ręku jak wariatka

@karelka rzeczywistoscie piekniejszej od marzen ! Sto lat :)

Dziękuję Wam bardzo bardzo gorąco! :*

Sto lat karelka!!! :)

STO LAT!!! :happy:

Dziwne podejście...

O rany! Skąd Wy takie historie bierzecie?

Przytulam

No u mnie w szpitalu też bardzo ciepło było. I co do koszul, to też się zrodzę, że jednak łatwiej "wietrzyć" te rejony.

Wszystko będzie dobrze, jestem tego pewna.

Ja Was podziwiam, nie dałabym chyba rady być z facetem, którego ciągle nie ma. Ja spać nie mogę jak mój gdzieś na jedną noc jedzie...

Twój mąż ma rację

Wypełnione :happy:

Myślę, że jak najbardziej powinni to zrozumieć. Pierwsze dziecko, potrzebujesz pomocy, Twoi rodzice mogą Ci ją zapewnić. Nie stresuj się, teściowie na pewno zrozumieją.

Lux ja tez ostatnio gorzej spie mala w ogole ostatnio jest mocniej aktywna i nawet w nocy kopie ;) ale poswiece sie niech jej juz bedzie [emoji14] jak brzucha dotykam ja albo luby to sie uspokaja i zasypia chyba ma potrzebe pokazania "hello ja tez tutaj jestem ! "
moj szaleje tez po nocach lub nad ranem, teraz sie rozpycha no i ta zgaga mnie meczy, ale pomaga mi ten syrop na to wiec idzie to przetrwac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry