Luxuorius
Moderatorka
heheh moglam dac Ci swojego, bo mi padl, nie mam reki do storczykowJa storczomama pewnie poproszę o nowe storczodziecko
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
heheh moglam dac Ci swojego, bo mi padl, nie mam reki do storczykowJa storczomama pewnie poproszę o nowe storczodziecko
![]()
U nas spokoj .blogi spokoj .wkurwil mnie 2 tyg temu z tym basenem ale kwiatki kupil I przeprosil [emoji23] wiec jak narazie jest ok.W koncu was nadrobilam
Czy u was tez ostatnio ciagle klotnie? Az geste powietrze ehh kiedy to sie skonczy... Nie dosc, ze z dnia na dzien wiecej dolegliwosci i obaw przed godzina x to jeszcze to, zwariowac mozna [emoji24][emoji37]
Wrzucè pózniej na wyprawkowyPokaa
![]()
No może i powinnam ale nie lubię spać poza domem. Dzisiaj trochę już lepiej się zachowuje. Tzn oczywiście smarka i chodzi z mina największego cierpietnika świata ale wziął się nagle za sprzątanie i ogarnia cały dom! komentując oczywiście,że chory musi sprzątać (normalnie prawie nigdy tego nie robi[emoji1]) a ja zamiast pomóc to sobie przed tv siedzę [emoji1][emoji1][emoji1] niech już mu ten katar się skończy bo nasz związek tego nie przetrwa....Czarownica ja bym na twoim miejscu mu powiedziała, ze nie chcesz sie od niego zarazić i ze jedziesz np do mamy. Zeby ci tylko dał znać jak wyzdrowieje i przestanie zarazac, bo to dziecku szkodzi. Ale by miał minę.
Ja mam wrazenie, ze to moj jest w ciazy, a nie ja [emoji33]U nas spokoj .blogi spokoj .wkurwil mnie 2 tyg temu z tym basenem ale kwiatki kupil I przeprosil [emoji23] wiec jak narazie jest ok.
Choc Dzis rano stwierdzil ze wczoraj bylam jakas naminowana [emoji23][emoji23][emoji23] I mnie nosilo. Wiec wolal skakac kolo mnie aby mnie niczym nie urazic .bo wialo groza [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Chyba ma racje .wkurzalo mnie wszystko. Ale obylo sie bez klotni- dzieki mezowi [emoji41]
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Z moim jest to samo jak chory. Nie cierpię go wtedy i jego zachowanie sprawia, że zamiast się nim zająć mam ochotę wyrzucić go z okna...No mój to wczoraj był złośliwy i chamski. Juz miałam dość i mówię przestań się zachowywać jak pier**** bo masz katar! Jakbyś był śmiertelnie chory! To on na to ze to moja wina bo ja kichałam i kaszlalam... to jest masakra jak jest chory. Obrażony na cały świat i jakby był już w tunelu a na końcu widział światełko...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
A to moja córa dzielnie zniosła brak pierwszych ząbków. Ja jej wyrwałam jak już sie bardzo kiwaly [emoji4] cieszyla sie pozniej z kasy pod poduszka [emoji6].
Mi nagła doszło 3 cm na lini pępka i od razu więcej skurczy, w nocy to brzuch prawie cały czas twardy. Jak mała sie wypina to tez zaczyna bolec i
twardnieje. Chyba wyczerpała limit miejsca. Zastanawiam sie czy nie brać nospy codziennie, bo na wieczór juz brałam przez te kilka dni.
U mnie najgorzej jak chory syn, łazi i wymyśla cały dzien w nocy nie da spać. Jak mu wypadł pierwszy ząb to latał jak opętany i wrzeszczał, ze nie chce umierać, a tłumaczyłam co i jak bo on wszystko przeżywa.