Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też się zgłaszam...!!!oj nie nie hehe jestem z Toba w 100%![]()
Lux mnie tez ostatnio sutki pobolewajaa piersi ekspluduja mi zaraz, wrocil mi ten bol co kiedys, tragedia jakas
mnie sutki nic nie bola, tylko piersi i bol idzie z boku, no do ujechania jest tak napierniczajaLux mnie tez ostatnio sutki pobolewaja
Dziewczyny mam pytanie bedziecie uzywac na sutki lanomasci z ziaji dwa miesiace przed porodem ? Na opakowaniu jest napisane ze mozna zapobiegawczo uzywac 2 miesiace przed porodem aby zahartowac sutki ze tak to okresle czyli po prostu skore nawilzyc
![]()
Siara sie juz pewnie zbiera ciesz siemnie sutki nic nie bola, tylko piersi i bol idzie z boku, no do ujechania jest tak napierniczaja
no ja sama mowie, ze siara sie zbiera, choc jak nadusze to nic nie leci jeszczeSiara sie juz pewnie zbiera ciesz siebedziesz miala czym karmic hihi
A tak z ciekawostek wam napisze, ze
Ostatnio procz kremu na rozstepy uzywam olejku pod prysznic z rossmana powiem wam, ze bardzo fajna sprawasuper nawilza
![]()
U mnie tez posuchano ja sama mowie, ze siara sie zbiera, choc jak nadusze to nic nie leci jeszcze