anio0
Fanka BB :)
Ja mam ułożone wszystko na półkach, co zdążyłam poprasować jużLux warto mieć już w razie czego na półce przygotowane rzeczy, bo jak Cię złapie to chłop bynajmniej będzie wiedział co zabrac

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam ułożone wszystko na półkach, co zdążyłam poprasować jużLux warto mieć już w razie czego na półce przygotowane rzeczy, bo jak Cię złapie to chłop bynajmniej będzie wiedział co zabrac

Też tak mam właśnieJa mam ułożone wszystko na półkach, co zdążyłam poprasować jużPowiem w razie czego: tu masz body, tu pajacyki, tam czapeczki i pakuuuuuuuuj!
hahaha!
![]()
niech te tygodnie juz szybciej leca, chce juz sie pakowac i przywitac synkaJa tez mam w planie pakowac sie jakos w 36 tyg![]()
ja bede miec walizke na kolkach pozyczona a malego spakuje w torbe od wozkaJa wszystko w jedną dużą spakuje na kółkach, moje i dzieciaczka, bo potem tachac dwie torby to też wysiłek i problem.
Na stronie internetowej szpitala, w którym chcę rodzić jest naprawdę długa lista... I ciuszki dla Maluszka trzeba mieć. Ale ja sobie kupiłam ostatnio małą walizkę, bo mi się zawsze taka przyda, i mam zamiar się w nią spakować ze wszystkim.Kurde Wy naprawde macie do szpitala popakowane takie duze walizki?? kurde bo ja dostalam od swojej poloznej taka mala liste wyprawkowa do szpitala , tu niby wszytsko dostanei dla siebie mam miec tylko koszule do karmienia czy pizamke + kosmetyczke.. dla dziecka mam miec tylko ciuszki na wyjscie
Kurde ja tez juz bym tak bardzo chciala niunie miec przy sobie , ale tak sie boje tego porodu... brrrrrr :/niech te tygodnie juz szybciej leca, chce juz sie pakowac i przywitac synkaniech bedzie grudzien
ja sie boje pierwszych dni chyba troche, jak to bedzie z takim maluszkiem 24 hKurde ja tez juz bym tak bardzo chciala niunie miec przy sobie , ale tak sie boje tego porodu... brrrrrr :/