Luxuorius
Moderatorka
ani jaJa jak w ciąży nie byłam, to się nie wypowiadałam na tematy, o których nie miałam pojęcia.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ani jaJa jak w ciąży nie byłam, to się nie wypowiadałam na tematy, o których nie miałam pojęcia.
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czasNie przesadzasz... ja bym jej zagroziła, że w świat puszczę taką opinię o niej, że będzie sama wychodzić na ulicę, żeby klientów szukać![]()
I bardzo dobrze!Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czas
![]()
ZnalazłamJak znajdę info to wkleję wypowiedź położnej nt tego co się dzieje z szyjką podczas porodu
I prawidłowo. Ja to czasem nie rozumiem jak można mieć takie podejście do klienta. Aż mi się przypomniał kabaret chyba Moralnego Niepokoju, że facet chce kupić bilet na dworcu, ale nie może, bo może tylko telefonicznie. I tak gada przez komórkę z facetem, który stoi przed nim[emoji23]Luby mowi to jedz do niej dzisiaj znow mowie do niego wiesz co pojade jak mnie znow splawi to powiem ze chce zwrot tych 80zl i pojde do kogos kto ma dla mnie czas
![]()
zwykły murzynek na kefirze. Muszę zrobić porządek w lodowce. On uwielbia gotowanie i pieczenie.Jaki zdolny !!!!
Brawo!
Co to za ciacho?
Tez mam ochote dzisiaj na jakis wypiek. Juz od kilku dni za mna chodzi. Chyba se Dzis cos machne
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
tez mam zakaz, ale mnie ta dietetyczka tak zdenerwowała, ze się skusilam.Nie róbcie ochoty kobiecie w ciąży z zakazem słodkości![]()
![]()
Kawa ze śliwkami?Oj ja tez tej nocy biegałam siku. W dzień to masakra ledwo zdążyłam. A nie wiem czemu bo dużo nie piłam. Chyba, ze to po mieszance kawy ze śliwkami, bo innego wytłumaczenia nie widzę.