creativo
Fanka BB :)
Chlop ma przerabane [emoji14] biedny nie wiedzial na co sie pisze hahaOt spryciula! Jaka matka taka córka Hehehe obie owiną tatę wokół palca [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chlop ma przerabane [emoji14] biedny nie wiedzial na co sie pisze hahaOt spryciula! Jaka matka taka córka Hehehe obie owiną tatę wokół palca [emoji16]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja odkad jestem w ciazy nie moge patrzec na zolty serja mam faze na zolty ser, a nie moglam go jesc ostatnio
a wystarczyloby kilka minut cierpliwosci - wlasnie wstawilam przepis na watku kuchennym@grama w ogole zabije Cie!!! [emoji1] takiej ochoty mi narobilas na tarte z jablkami i cynamonem, ze nie czekajac na Twoj przepis, znalazlam pierwszy lepszy i musialam zjesc, ah ta ciaza... Musze sie ogarnac ze slodyczami, bo w koncu bede wygladala jak slonica, co prawda mam dopiero plus cztery kilo, ale mam chyba jakas obsesjenie odchudzam sie oczywiscie, ale slodyczami to sobie dogadzam az za bardzo
jak nie zdarzysz to ci najwyzej dadza antybiotyk przy porodzie "na zas". mam racje mamusie?Dziewczyny na ostatniej wizycie dostałam skierowanie na mocz i paciorkowca. Kolejna wizyte mam dopiero 15 listopada, zawsze badania robilam kilka dni przed wizyta a teraz nie wiem co zrobić. Co będzie jakbym urodzila do tej pory i nie zdaze zrobic tego badania?
I tak nie mialam gotowego ciasta, zrobilam zwykle kruche[emoji14]a wystarczyloby kilka minut cierpliwosci - wlasnie wstawilam przepis na watku kuchennym))) smacznego
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!