Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Napisz mi na priv dane do fbA jak nazywa się ta grupa? Ja coś chyba ogapilam. ja należę do podczytywajek i nie mających czasu odpisywaća co to będzie jak bliźniaki będą?
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja kiedyś byłam na forum wrześniowej 2010Ej czy to znaczy, że po porodzie znikniecie z forum? A ja fb nie mam (wiem, wiem nie istnieję[emoji23] ). Kurde co ja biedna zrobię jak Was nie będzie i kogo będę prosiła o radę??? No nic a nic mi się to nie podoba[emoji22]
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Nikt nie zniknie. Przeniesiemy się na forum zamknięte zapewne. Po co? Ano żeby publicznie nie wstawiać fotek swoich dzieci, aby móc intymnie porozmawiać o czym chcemy i by żadna obca osoba nas nie podczytywała.Ej czy to znaczy, że po porodzie znikniecie z forum? A ja fb nie mam (wiem, wiem nie istnieję[emoji23] ). Kurde co ja biedna zrobię jak Was nie będzie i kogo będę prosiła o radę??? No nic a nic mi się to nie podoba[emoji22]
Noo dokładnie.Ja kiedyś byłam na forum wrześniowej 2010teraz tam cicho i pusto
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Hmmm... A jak się dostać na zamknięte, bo jak narazie tylko tylko tu się udzielałam, bo chyba większość działo się tu. Wiem, że do kogoś trzeba napisać i co jakiś czas są osoby dodawane (chyba), ale do kogo to już nie pamiętam....Nikt nie zniknie. Przeniesiemy się na forum zamknięte zapewne. Po co? Ano żeby publicznie nie wstawiać fotek swoich dzieci, aby móc intymnie porozmawiać o czym chcemy i by żadna obca osoba nas nie podczytywała.
ej no dziewczyny. .. bo kurcze źle się poczułam aż. Tak działają fora przecież![]()
Do którejś z modek (Lux, Bonusowa) ale to po porodzie do tego wrócimyHmmm... A jak się dostać na zamknięte, bo jak narazie tylko tylko tu się udzielałam, bo chyba większość działo się tu. Wiem, że do kogoś trzeba napisać i co jakiś czas są osoby dodawane (chyba), ale do kogo to już nie pamiętam....
Jak coś się tu będzie działo to mogę zostać i tu[emoji4]Do którejś z modek (Lux, Bonusowa) ale to po porodzie do tego wrócimy
Na razie tu się toczy życie forum.
A nie możesz za tą lekarką iść teraz do tej drugiej przychodni?
Wyobrażam sobie. Mnie juz przy jednym ciężko, a co dopiero Tobie przy 2. Mnie dziś puściła w kolejce starsza pani w supermarkecie.![]()