Luxuorius
Moderatorka
obiad musza zrobicLeć na spacer póki masz słońce!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
obiad musza zrobicLeć na spacer póki masz słońce!
Musimy byc cierpliwe!!!Wymioty okropna rzecz.
Tez na poczatku mnie meczyly...najgorsze jak nie ma czym.wymiotowac:/ matka to musi sie poswiecicja tez nie moge sie doczekac Franka♡
Jeszcze dzis snilo mi sie ze zrobili mi cesarke bo mialam za waskie biodra !! Strasznie nie chcialabym byc cieta, tym bardziej ze nigdy nie bylam :/:/ trzymam kciuki za nas obieJa tez...jestem po prostu tak psychicznie wykonczona...bardzo sue tego boje.
U mnie ponuro jak nie wiem... nie ruszam sie z lozka poki co, zreszta cos mnie brzuch pobolewa i nie mam za bardzo sily :/no i lejemam slonce razem z deszczem, Boze co za pogoda
sile miec mam, brzuch ciagnie, ale mgnez zaaplikowalam rano, obiad na pol zrobiony i jeszcze wstawilam reczniki do naczyn i sciereczki do szklaU mnie ponuro jak nie wiem... nie ruszam sie z lozka poki co, zreszta cos mnie brzuch pobolewa i nie mam za bardzo sily :/
Zazdroscze energii... mi zostalo poprasowac jeszcze z wczoraj, tak to wszystko wczoraj porobionesile miec mam, brzuch ciagnie, ale mgnez zaaplikowalam rano, obiad na pol zrobiony i jeszcze wstawilam reczniki do naczyn i sciereczki do szklawiec pralka chodzi