@xXxIzuLQaxXx Trzymam kciuki.
@Luxuorius dobrze, że Tomek będzie bliżej
@majka23x, Tuiles
Spokojnie, można już od początku, ale ja raczej nie zamierzam. Ważne, żeby zacząć używać jak zacznie się ząbkowanie.
@Jadwiga orłowska Kurcze, nieźle uparte to Twoje maleństwo.
Do mnie dziś dzwoniła moja położna, żeby zapytać jak sytuacja u mnie i czy coś się szykuje i zaprosić mnie na warsztaty chustonoszenia dziś. Niestety odmówiłam jej, bo nie dałabym rady organizacyjnie i mówię, że młody chory. Powiedziała, żebym mu bańki postawiła. Poza tym powiedziała, że często bywa tak, że psychika kobiety wstrzymuje poród, kiedy starsze dziecko jest chore do czasu aż wyzdrowieje. To naprawdę niesamowite jak działa nasza podświadomość.
Stwierdziłam, że z tymi bańkami spróbuję, jeśli po dzisiejszej kontroli okaże się, że dalej jest stan zapalny na oskrzelach. No i niestety; pomimo antybiotyku oskrzela dalej zajęte. Pani dobtor zmieniła nam antybiotyk i mamy go zażywać przez kolejne 5 dni, a potem kontrola. No i podałam młodemu ten antybiotyk i zrobiłam bańki. No i teraz się martwię, bo nie dość, że na twarzy wyszła młodemu wysypka (w ulotce była wymieniona jako jeden ze skutków ubocznych), to jeszcze młody ma temperaturę obniżoną do 36 stopni. Nie wiem czy powinnam się martwić. No normalnie nie było gorszego momentu na chorobę. Mój młody do tej pory, czyli przez 3 lata miał tylko 2 razy antybiotyk i trzeci musi akurat teraz i to jeszcze z jakimiś dodatkowymi atrakcjami.