Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ochotę to mam ale ktoś jeszcze musi to ugotować a mi sie nie chce aż tyle przy garach siedzieć ☺☺Bierz wszystko jak już masz ochotę [emoji23]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
DziękiMamaginekolog.pl wchodzisz w zakładkę sklep i masz zestaw ciążowy z organizerem kolorowym, a mi sie podobał prosty organizer ale bez zestawu tylko dostępny więc zamowilam i zestaw i organizer dodatkowy![]()
Pokaże jaki jest w zestawie
![]()
![]()
![]()
Nie wiem co mi się wtedy działo, bo poza tym jednym dniem nie brałam na razie leków i ciśnienie niższe niż zazwyczaj miewałam;p Wczoraj chciałam być leniem i postanowiłam zamówić obiad z baru mlecznego, już w myślach go jadłam, a tu po 40 minutach sms od pyszne, że restauracja nie potwierdziła i je anulująOchotę to mam ale ktoś jeszcze musi to ugotować a mi sie nie chce aż tyle przy garach siedzieć ☺☺
Jak sie czujesz? Ciśnienie lepsze jak sie trochę chłodniej zrobiło?
Ważne ze juz teraz jesteś na zwolnieniu i sobie odpoczniesz.Nie wiem co mi się wtedy działo, bo poza tym jednym dniem nie brałam na razie leków i ciśnienie niższe niż zazwyczaj miewałam;p Wczoraj chciałam być leniem i postanowiłam zamówić obiad z baru mlecznego, już w myślach go jadłam, a tu po 40 minutach sms od pyszne, że restauracja nie potwierdziła i je anulują![]()
Wiesz co była z dziewczyną z którą nie do końca się tolerujemy, bo to taki typ co wiecznie sprawdza tabelki kto ma większy utarg itp. ale w ten dzień raczej na luzie podchodziłam do niejWażne ze juz teraz jesteś na zwolnieniu i sobie odpoczniesz.
To lekka wtopa z tym obiadem. Szkoda ze szybciej nie informują, teraz jak nie masz nic do jedzenia to zamów cos innego i znowu godzina głodówki. Moze ktoś Ci w pracy podniósł ciśnienie ☺