reklama

Grudniowe mamy 2017

Z orzeszkiem jest ok. Ma 5.5cm wielkości. Nie dało mu się wyraźnego zdjęcia zrobić tak się wiercił.

Jeden lekarz mówi, że raczej chłopak, drugi że prawdopodobnie dziewczyna... jedno jest pewne - jeden z nich ma rację :)
Zdjęcie dodam jak będę miała chwilę, żeby je sfotografować. Być może jutro bo plany nam sie przesunęły i dziś jadę do rodziców, bo mama musi być jutro rano u taty w szpitalu i mąż ma ją zawieść.

reklama
@gie_er ja myślę, że jeszcze na brzuchu bujno.. Jeeeżu jakie mi się długie włosiska na brzuchu zrobiły to aż przerażenie mnie bierze..

@M@gda czekałyśmy na Ciebie [emoji16]. Super, że maleństwo ok [emoji16] a jak się wiercił to znaczy, że pełen energii [emoji16] dobrze mu u Ciebie i szaleje [emoji6]. Czy przy wielkości 5,5cm już się udało zrobić wszystkie pomiary z genetycznego? Przypomnij proszę, bo już nie pamiętam, pappa też robisz czy tylko usg?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

@gie_er ja myślę, że jeszcze na brzuchu bujno.. Jeeeżu jakie mi się długie włosiska na brzuchu zrobiły to aż przerażenie mnie bierze..

@M@gda czekałyśmy na Ciebie [emoji16]. Super, że maleństwo ok [emoji16] a jak się wiercił to znaczy, że pełen energii [emoji16] dobrze mu u Ciebie i szaleje [emoji6]. Czy przy wielkości 5,5cm już się udało zrobić wszystkie pomiary z genetycznego? Przypomnij proszę, bo już nie pamiętam, pappa też robisz czy tylko usg?

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Chyb od 4,5 można zacząć robić pomiary :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry