• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2017

Kochana ja od jakiegoś czasu jem głównie dziczyzne zamiast ogólnodostępne wieprzowiny czy drobiu.
Przede wszystkim schab, polędwica, kiełbaski z dzika.
Jak jadłam raz w tygodniu przed ciąża hejka miałam ok 16.
Teraz też zaczęłam podjadac i przez miesiąc skoczyła mi z 12 na prawie 14.
Poza tym witaminy!
Wołowina też jest dobra opcja na podbicie.
Jeśli chodzi o żelazo w warzywach i strączkach to najlepiej codziennie taka porcje zjadać. Np owsianke na śniadanie a sok z buraczka na podwieczorek.....
Przestań, masz mirfologie jak koń wyścigowy [emoji23] #zazdrość

Ja to będę się cieszyć jak poniżej 11 nie spadne.
Wołowinę staram się bardzo często jeść, buraki, pietruszkę, do dziczyzny nie mam dojścia i nie umiem zrobić. A jak erytrocyty leciały tak lecą nadal

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przestań, masz mirfologie jak koń wyścigowy [emoji23] #zazdrość

Ja to będę się cieszyć jak poniżej 11 nie spadne.
Wołowinę staram się bardzo często jeść, buraki, pietruszkę, do dziczyzny nie mam dojścia i nie umiem zrobić. A jak erytrocyty leciały tak lecą nadal

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój internista mówił że mam tak dobre wyniki od intensywnych treningów i organizm nauczył się magazynowac cenne składniki a wydalac syf :-)

Dziewczyny mam pytanie z serii tych głupich [emoji6] jak lekarz stwierdza rozwarcie? Bo wkładałam tablete i odniosłam wrażenie, że taka duża ta dziura na cały opuszek się zrobiła...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie z serii tych głupich [emoji6] jak lekarz stwierdza rozwarcie? Bo wkładałam tablete i odniosłam wrażenie, że taka duża ta dziura na cały opuszek się zrobiła...

No bada szyjke i sprawdza czy jest zamknięta czy otwarta. Jak otwarta to jak duże jest rozwarcie

Ja nigdy sobie szyjki nie badałam

Tak jak rosiczka pisała - palpacyjnie.
Ja bym tak głęboko nie gmerala.
Wolę nie ruszać szyjki i nie pobudzac.

Cześć dziewczyny ale miałam czytania przez to że żadko zaglądam. Dzielę czas między pracą, domem, studiami podyplomowymi (już prawie koniec - siedzę nad pracą końcową), a do tego jeszcze mam sporo pracy związanej z tym, że wkrótce założę firmę - to mój plan jeszcze sprzed ciąży, który dopinam... Cieszę się że mnie jeszcze nie wywaliłyście z forum... [emoji6] myślę że będę się częściej udzielać, niech mi chociaż te studia odpadną...
Krótko co u mnie żeby nie zanudzać - brzuch rośnie ale większość osób z mojego otoczenia (poza bliskimi jeszcze się nie domyśla). W międzyczasie zmieniłam lekarza prowadzącego - poszłam na kontrolną do babki która mi bardzo podpasowała! Miła a do tego dokładna. Nawet pytała się o moją dietę, no i miała takie fajne urządzenie do słuchania serduszka maluszka [emoji3] W poniedziałek poznam wyniki PAPPA, ale po dobrym usg prenatalnym, nie boję się.
Pozdrawiam Was i ściskam i jestem z Wami nadal nawet jak się nie udzielam tak często jak bym chciała [emoji16]

reklama
A ja pojechałam dziś do siostry bo robiła grilla i stwierdziłam, że skoro u mnie i tak nikogo nie ma to zostanę na noc... i teraz leżę z bólem głowy i próbuje zasnąć. Położyłam się najpierw w pokoju gdzie jest takie lozko sypialniane. Z boku na bok się kręciłam chyba z godzinę. Poszłam teraz do pokoju gościnnego tutaj jest kanapa rozkładana. Jest mi trochę wygodniej ale głową boli a ja zasnąć nadal nie mogę [emoji17][emoji17][emoji17]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry