reklama

Grudniowe mamy 2017

Kochana ja od jakiegoś czasu jem głównie dziczyzne zamiast ogólnodostępne wieprzowiny czy drobiu.
Przede wszystkim schab, polędwica, kiełbaski z dzika.
Jak jadłam raz w tygodniu przed ciąża hejka miałam ok 16.
Teraz też zaczęłam podjadac i przez miesiąc skoczyła mi z 12 na prawie 14.
Poza tym witaminy!
Wołowina też jest dobra opcja na podbicie.
Jeśli chodzi o żelazo w warzywach i strączkach to najlepiej codziennie taka porcje zjadać. Np owsianke na śniadanie a sok z buraczka na podwieczorek.....
Przestań, masz mirfologie jak koń wyścigowy [emoji23] #zazdrość

Ja to będę się cieszyć jak poniżej 11 nie spadne.
Wołowinę staram się bardzo często jeść, buraki, pietruszkę, do dziczyzny nie mam dojścia i nie umiem zrobić. A jak erytrocyty leciały tak lecą nadal

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Przestań, masz mirfologie jak koń wyścigowy [emoji23] #zazdrość

Ja to będę się cieszyć jak poniżej 11 nie spadne.
Wołowinę staram się bardzo często jeść, buraki, pietruszkę, do dziczyzny nie mam dojścia i nie umiem zrobić. A jak erytrocyty leciały tak lecą nadal

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój internista mówił że mam tak dobre wyniki od intensywnych treningów i organizm nauczył się magazynowac cenne składniki a wydalac syf :-)

Dziewczyny mam pytanie z serii tych głupich [emoji6] jak lekarz stwierdza rozwarcie? Bo wkładałam tablete i odniosłam wrażenie, że taka duża ta dziura na cały opuszek się zrobiła...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny mam pytanie z serii tych głupich [emoji6] jak lekarz stwierdza rozwarcie? Bo wkładałam tablete i odniosłam wrażenie, że taka duża ta dziura na cały opuszek się zrobiła...

No bada szyjke i sprawdza czy jest zamknięta czy otwarta. Jak otwarta to jak duże jest rozwarcie

Ja nigdy sobie szyjki nie badałam

Tak jak rosiczka pisała - palpacyjnie.
Ja bym tak głęboko nie gmerala.
Wolę nie ruszać szyjki i nie pobudzac.

Cześć dziewczyny ale miałam czytania przez to że żadko zaglądam. Dzielę czas między pracą, domem, studiami podyplomowymi (już prawie koniec - siedzę nad pracą końcową), a do tego jeszcze mam sporo pracy związanej z tym, że wkrótce założę firmę - to mój plan jeszcze sprzed ciąży, który dopinam... Cieszę się że mnie jeszcze nie wywaliłyście z forum... [emoji6] myślę że będę się częściej udzielać, niech mi chociaż te studia odpadną...
Krótko co u mnie żeby nie zanudzać - brzuch rośnie ale większość osób z mojego otoczenia (poza bliskimi jeszcze się nie domyśla). W międzyczasie zmieniłam lekarza prowadzącego - poszłam na kontrolną do babki która mi bardzo podpasowała! Miła a do tego dokładna. Nawet pytała się o moją dietę, no i miała takie fajne urządzenie do słuchania serduszka maluszka [emoji3] W poniedziałek poznam wyniki PAPPA, ale po dobrym usg prenatalnym, nie boję się.
Pozdrawiam Was i ściskam i jestem z Wami nadal nawet jak się nie udzielam tak często jak bym chciała [emoji16]

reklama
A ja pojechałam dziś do siostry bo robiła grilla i stwierdziłam, że skoro u mnie i tak nikogo nie ma to zostanę na noc... i teraz leżę z bólem głowy i próbuje zasnąć. Położyłam się najpierw w pokoju gdzie jest takie lozko sypialniane. Z boku na bok się kręciłam chyba z godzinę. Poszłam teraz do pokoju gościnnego tutaj jest kanapa rozkładana. Jest mi trochę wygodniej ale głową boli a ja zasnąć nadal nie mogę [emoji17][emoji17][emoji17]

m3sx3e3k25iia4nv.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry