iwilleatyou
Fanka BB :)
Trzymam kciuki :*Ależ wizyt dzisiaj!!!
Dziewczyny, samych dobrych wieści!!! @Manique @basiulka9 @maja1987 @bebebe @Lenka0103 @bea25ta @Orchidea1312
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymam kciuki :*Ależ wizyt dzisiaj!!!
Dziewczyny, samych dobrych wieści!!! @Manique @basiulka9 @maja1987 @bebebe @Lenka0103 @bea25ta @Orchidea1312
Ja zapominam o witaminach hehe no cozZdarza wam się zapominać wziąć leki? Progesteron i witaminy? czy jakoś już macie zakodowane że trzeba brać? Czy tylko ja jestem taka lewa i zapomniam
......:::::::::12t. i 6d::::::::.........
Całkiem odrębne, nie wiem nawet czy z płynu rdzeniowego nie pobiera się materiału do badańDziewczyny, czy listerioza wyjdzie w toksoplazmozie czy calkiem odrębne badanie ?
![]()
Ja od tak dawna biorę i to innymi ważnymi lekami, że zawsze już bioręZdarza wam się zapominać wziąć leki? Progesteron i witaminy? czy jakoś już macie zakodowane że trzeba brać? Czy tylko ja jestem taka lewa i zapomniam
......:::::::::12t. i 6d::::::::.........
Jezu nie mow o oscypkach. Ale bym zjadla. Aaa tak mi sie teraz przypomnialo ze mielismy w tym roku zreszta jak co roku jechac na krakow i zakopane jak bedziemy w Polsce. Bede jakos w 25-26 tyg i moj maz po wczorajszej naszej wedrowce stwierdzil ze jedziemy tylko na krakow bo on mnie nie bedzie nad morskie oko ciagnal bo mu mnie szkoda ehZnajoma zjadła oscypka troszke, całą noc z mężem wymiotowali i się boi. Nie wiedziała, że nie powinna bo zjeść. Myślę, że tylko sie struli ale boi sie, mowilam zeby jechała na badania
![]()