maggie91
Fanka BB :)
Się zsikamPolecam slawna juz słuchawkę prysznicowa
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Się zsikamPolecam slawna juz słuchawkę prysznicowa
![]()
Kiedyś miałam dobry model, teraz taka bez szału [emoji85]Polecam slawna juz słuchawkę prysznicowa
![]()
Cudowne wieści!!! Gratulacje :*My po wizycie mąż miał banana na twarzy całe badanie, muszę go zapytać czy o tym wieDzidzia grzecznie leżała całe badanie i zasłaniała buźkę rękami, Pan doktor próbował ją zdenerwować głowicą, ale miała nas w nosie
Przezierność mamy 1,1 i najprawdopodobniej rośnie kolejna córcia
![]()
Kupujecie już pieluszki? Jak dla mnie chyba za wcześnie a dwa, że nie mam gdzie trzymać. Ale cena kuszącaJutro w kauflandzie pieluszki pampers 2 za 49zł 144sztuki. Opłaca sie
![]()
![]()
My pewnie za 2-3 tyg zaczniemy.W pierwszej ciąży też kupowaliśmy systematycznie na promocjach pampersy i chusteczki, mieliśmy taki zapas, że chyba dopiero jak młoda miała 4-5 miesięcy coś trzeba było kupić ;pKupujecie już pieluszki? Jak dla mnie chyba za wcześnie a dwa, że nie mam gdzie trzymać. Ale cena kusząca
![]()
Jak bym miała gdzie trzymać to też pewnie bym wcześniej kupiła. Wczoraj jak kupiłam ubranko mój A. przypomniał że komode lub szafę trzeba najpierw kupić bo nie będzie gdzie tego trzymaćMy pewnie za 2-3 tyg zaczniemy.W pierwszej ciąży też kupowaliśmy systematycznie na promocjach pampersy i chusteczki, mieliśmy taki zapas, że chyba dopiero jak młoda miała 4-5 miesięcy coś trzeba było kupić ;p