reklama

Grudniowe mamy 2017

No to ja też oglądne ten film.
@rosiczka zmotywowałaś mnie i poszłam z psem na szybki spacer przeplatany truchtem - w sumie 5,5 km także spoko. Wczoraj był aerobik i jutro też będzie :-) trzeba jakoś się zorganizować :-D
Kochana to raczej @reniuszek moje stopy butów sportowych od dawna nie widziały :-(

Cały czas sobie obiecuje, że jutro.... Ale mam opór po krwawieniu dzień po treningu....

Krwawienie było co prawda infekcja spowodowane , ale jednak

reklama
Dziewczyny szalejecie i na zakupowych i tutaj.
Czy tylko ja jako już niepierworodka mam taki dystans do kupowania???
Jakoś poważnie nie czuje tego :-D
Ja narazie tylko jedno ubranko mam więc też na spokojnie do tego podchodzę. Czekam żeby płeć poznać i na wyjazd do teściów bo tam planuje się obkupic od ubranek, przez leżaczki po wózek ale tak jak mówię to dopiero sierpień/wrzesień ;)

m3sx3e3k25iia4nv.png

Jak u Was wyglądają wyniki glukozy? Ja mam 94 i moja ginekolog nie zwróciła na to w ogóle uwagi. Za to moja koleżanka, która jest w tym samym tyg co ja czyli 13, ma glukozę 95 i jej ginekolog dał jej skierowanie do poradni. Tam kazali jej natychmiast zrobić glukozę z obciążeniem i przyjść z wynikami.
Trochę mnie to zaniepokoiło.
Ja też mam 94 i mój powiedział że faktycznie troszkę dużo ale żeby na razie nie panikować. Przy kolejnych badaniach na glukozę zobaczymy jaki będzie wynik i zdecydujemy co dalej.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry