Albo to po tej nocy co razem spędzili przed jego wyjazdemja zacznę kupować jak poznam tak na 100% już płeć .
Powiedzcie dziewczyny chodzi mi o ten filmSkoro na końcu była w ciąży czyli mąż w końcu przeżył ?
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Albo to po tej nocy co razem spędzili przed jego wyjazdemja zacznę kupować jak poznam tak na 100% już płeć .
Powiedzcie dziewczyny chodzi mi o ten filmSkoro na końcu była w ciąży czyli mąż w końcu przeżył ?
![]()
kurczę też tak może być ... nie da mi to teraz spokojuAlbo to po tej nocy co razem spędzili przed jego wyjazdem
Ja tak samo, jeszcze za wcześnie dla mnie. Zacznę kupować po połówkowych. I już płeć będę znała... :-)Ja nie kupiłam ani pół rzeczy dla dziecka, jakoś się boję
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
ja zacznę kupować jak poznam tak na 100% już płeć .

Ale cudownie!!! Aż się wzruszyłamDziewczyny, dziewczyny poczułam ruchy!!. Któryś Małolat się kręci i wierci na wszystkie strony i wypina gdzie może. Boże, jakie dziwne uczucie! Próbuje to złapać na filmie, ale jak tyłka włączam to on się uspokaja. To jakby się jelita przesuwały. Zaraz pod pępkiem mam wraznie zarysowania główkę i pupkę. Nie wiem czy się śmiać, czy płakać. Tyle lat łez i czekania i w końcu. Boże drogi dziękuję...[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]