reniuszek
Love in the knick of time
Kochana trzymam kciuki!!! Mam nadzieję że to nic poważnego! Daj znać koniecznie :*nosz kur&^&^& mać !!!! plamienie brązowo-czerwone. Jadę do kliniki, mojego lekarza nie ma, ale przyjmie mnie, któryś bez kolejki.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana trzymam kciuki!!! Mam nadzieję że to nic poważnego! Daj znać koniecznie :*nosz kur&^&^& mać !!!! plamienie brązowo-czerwone. Jadę do kliniki, mojego lekarza nie ma, ale przyjmie mnie, któryś bez kolejki.
Trzymam kciuki musi być dobrze[emoji4]nosz kur&^&^& mać !!!! plamienie brązowo-czerwone. Jadę do kliniki, mojego lekarza nie ma, ale przyjmie mnie, któryś bez kolejki.
Digital, trzymam kciuki! Dobrze, że szybko dostaniesz pomoc. Wszystko będzie dobrze!!!!nosz kur&^&^& mać !!!! plamienie brązowo-czerwone. Jadę do kliniki, mojego lekarza nie ma, ale przyjmie mnie, któryś bez kolejki.
Pączkami nie. Ale tez słodko i duzo. A mi słodkie w ciąży nie wchodzi. Ale nie czuje sie tak tragicznie jak po glukozie. To ze tu z Wami pisze juz o tym świadczy. Po glukozie kolowalo mi w głowie i czułam sie tak jakbym wypala pół litra czystej bez popityManique nie mow ze zajadałas sie pączkami!!!♡
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom