Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgodzę się że jest trochę samonakrecania, jeszcze jak człowiek o wielu tragediach się nadlucha to już w ogóle.Ja jestem w 3 ciąży i pierwszy raz widziałam dziecko na ust dopiero teraz .A genetycznych. We wcześniejszych ciazach mialam robione tylko po 4 ust i nigdy nie widziałam. NFZ [emoji5]. Wystarczało mi ze lekarz mówił ze wszystko dobrze. A stwierdziłam ze dzidzie zobaczę jak sie urodzi. Wcześniej nie byłam na żadnym forum. Ale mam wrażenie ze tu sie trochę dziewczyny nakrecacie. Każda inaczej przechodzi ciąże. Jeden wymiotuje, inna juz w 14 tyg czuje ruchy. Ale nie dajmy sie zwariować. Z naszymi dzieciaczkami wszystko ok. @Rossiczka ma rację. Koniec z czarnymi myślami. Pamiętajcie ze serduszka Waszych dzieci tez czują stres. Nie doprowdzajcie do przedwczesnego zawału
Ambitny plan ☺ polecam książkę ogród dla leniwych. Mój tata co chwilę do niej wraca. Ma piękny ogród. Maja w ogrodzie miałaby co pokazaćPóki co mój ogród to dzika łąka. Nigdy nie bawiłam się w kwiatki prócz pelargonii na oknie. Teraz mam 50arow i nie wiem w co ręce wsadzić....tyle tego tutaj jest.
Póki co jeszcze trochę się wstydzę tego podwórka haha ale będzie więcej siły to przełomie to i owo :-)
Dzieczyny MIALAM USG. Mój lekarz jest przekochany, uciekł im a mnie zawołał palcem zjechalismy piętro niżej i tam mnie zbadał. !!! Z 40 minut miałam robione wszytko wymiary są w porządku, kość nodowa, karkowa OK.
I BEDE MIALA CHLOPAKA z każdej strony "brał go" i mówi no to coś pomiędzy nogami się nie chowa więc chłopak jak nic.! Nie pytam o wymiar bo byłam tak tym wszytkim przejęta, jest o jeden dzień większe tylko tyle wiem
aaa i jedyne co go zmartwilo to łożysko mam z przodu na samym dole pod dzieckiem, mówił że w tym tyg jest już raczej na górze. ;/ mówi że to wskazanie do cc ale ze jeszcze wszytko może się zmienić. Nie wiem o co chodzi dokładnie więc pytam go, a ten że kolejność jest taka że najpierw rodzi się dziecko potem łożysko, a u mnie jest tak że najpierw wyszło by łożysko potem dziecko i że tak kobieta rodzic nie może w żadnym wypadku. Kolejna wizyta za 2 tyg na kontroli tego łożyska.
![]()
......:::::::::14t. i 0d::::::::.........
Super wieści :-) bardzo się cieszę z Tobą. Wybieraj imię ;-)Dzieczyny MIALAM USG. Mój lekarz jest przekochany, uciekł im a mnie zawołał palcem zjechalismy piętro niżej i tam mnie zbadał. !!! Z 40 minut miałam robione wszytko wymiary są w porządku, kość nodowa, karkowa OK.![]()
I BEDE MIALA CHLOPAKA z każdej strony "brał go" i mówi no to coś pomiędzy nogami się nie chowa więc chłopak jak nic.! Nie pytam o wymiar bo byłam tak tym wszytkim przejęta, jest o jeden dzień większe tylko tyle wiem
aaa i jedyne co go zmartwilo to łożysko mam z przodu na samym dole pod dzieckiem, mówił że w tym tyg jest już raczej na górze. ;/ mówi że to wskazanie do cc ale ze jeszcze wszytko może się zmienić. Nie wiem o co chodzi dokładnie więc pytam go, a ten że kolejność jest taka że najpierw rodzi się dziecko potem łożysko, a u mnie jest tak że najpierw wyszło by łożysko potem dziecko i że tak kobieta rodzic nie może w żadnym wypadku. Kolejna wizyta za 2 tyg na kontroli tego łożyska.
![]()
Gratuluję pięknego syna. Dbaj o siebieDzieczyny MIALAM USG. Mój lekarz jest przekochany, uciekł im a mnie zawołał palcem zjechalismy piętro niżej i tam mnie zbadał. !!! Z 40 minut miałam robione wszytko wymiary są w porządku, kość nodowa, karkowa OK.
![]()
Świetne wiesci.Dzieczyny MIALAM USG. Mój lekarz jest przekochany, uciekł im a mnie zawołał palcem zjechalismy piętro niżej i tam mnie zbadał. !!! Z 40 minut miałam robione wszytko wymiary są w porządku, kość nodowa, karkowa OK.
![]()
Przepraszam, ale nic mnie tak nie irytuje jak tekst, żeby przestać się stresować i jeszcze podparty argumentem, że dziecko też czuje stres, więc tym samym mu szkodzimy.Ja jestem w 3 ciąży i pierwszy raz widziałam dziecko na ust dopiero teraz .A genetycznych. We wcześniejszych ciazach mialam robione tylko po 4 ust i nigdy nie widziałam. NFZ [emoji5]. Wystarczało mi ze lekarz mówił ze wszystko dobrze. A stwierdziłam ze dzidzie zobaczę jak sie urodzi. Wcześniej nie byłam na żadnym forum. Ale mam wrażenie ze tu sie trochę dziewczyny nakrecacie. Każda inaczej przechodzi ciąże. Jeden wymiotuje, inna juz w 14 tyg czuje ruchy. Ale nie dajmy sie zwariować. Z naszymi dzieciaczkami wszystko ok. @Rossiczka ma rację. Koniec z czarnymi myślami. Pamiętajcie ze serduszka Waszych dzieci tez czują stres. Nie doprowdzajcie do przedwczesnego zawału