reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Oczywiście, ze miało być "lubię to" :) jak widać nie zawsze trafię w ikonkę w telefonie ;) zaraz poprawie, pozdrawiam.
Ok :-) spoko :-)

@reniuszek Ty po prostu jesteś jak piwonia, delikatna kobieca, subtelna. Ja to taki krzew ciernisty . No kawał zolzy ze mnie i tyle.

Ja też na długi weekend znikam. Będę ładować akumulatory. Trzymajcie się dziewczyny ! Udanych wizyt etc

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana czemu na IP nie pojedziesz??
Chyba przed obawą ,że może być coś nie tak albo zostawią mnie na obserwacji a nie mam z kim dziecka puki co zostawić . Jeśli miało by być coś nie tak chyba wolałabym wiedzieć o tym później niż wcześniej ...ale złej opcji nie biorę pod uwagę ...przynajmniej się staram
Druga sprawa nie mam zamiaru świrować z powodu tego ,że nie moge znaleźć serca bo wiem ,że nie jest to proste i wielu osobą przed 20 tyg się to nie udaje

Chyba przed obawą ,że może być coś nie tak albo zostawią mnie na obserwacji a nie mam z kim dziecka puki co zostawić . Jeśli miało by być coś nie tak chyba wolałabym wiedzieć o tym później niż wcześniej ...ale złej opcji nie biorę pod uwagę ...przynajmniej się staram
Druga sprawa nie mam zamiaru świrować z powodu tego ,że nie moge znaleźć serca bo wiem ,że nie jest to proste i wielu osobą przed 20 tyg się to nie udaje
Ja mam nadzieję że z wami jest wszystko w najlepszym porządku :* ale mimo to bym jechała na twoim miejscu żeby później sobie w brodę nie pluć

reklama
Straszne lenistwo. Ja zapytalam teściowej czy nie zrobilaby dziś zupki z buraków, mówi że nie ma śmietany ani maślanki mówię że mam a no to zrobi :D W tym czasie pojechałm do fryzjera włosy obciąć i na kawe wróciłam zupka gotowa. Na mnie czekają naczynia a ja idę spać na godzinkę i potem wszystko ogarnę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry