@Izabela90 ale super ze również chłopak i to że dziś się dowiedziałas tak jak ja !

mam praktycznie identyczne zdjęcie!

gratulacje drugiego syna!
@blair_90 super WIEŚCI!!!
@reniuszek pewnie ze damy, jak by coś się zmieniło to pamiętaj o mnie i daj mi znać koniecznie!
@daruuunia3 @Natkaa01 @Eraja @KiKi88 dziękuję kochane Wy ;*
@pieszczoszka1988 wiesz co? U nas była z 2 godziny temu babeczka w 16 tyg ciąży. Skojarzyła mi się historia z tobą, powiedziała że ma leki że coś z dzieckiem nie tak i ma dużo obaw że jest przerażona i chciała by sprawdzić co z dzieciem dla jej spokoju. Poszła zrobili jej usg i było wszytko w porządku

zadowolona wyszła i poszła do domu niemal że w podskokach . Jak będziesz nadal niepewna idź na IP oni na pewno Ci pomogą nie odesla na pewno
@Manique @DigitalGirl i
@Rossiczka wiecie dlaczego tak jest? Bo mamy to forum a jak by nie forum to mamy też internet i niestety ale jak coś się dzieje to odrazu czytamy co to może być i szukamy czy ktoś tak miał.! Teraz jest nas tu dużo na grudniowkach i mamy porównania i opowiadamy i słuchamy cały czas że ta ma to ta tamto, a jeszcze tamtej tak i każdy się przejmuje bo widzi bo czyta i porównuje . W pierwszej ciąży nie wiedziałam o istnieniu testów PEPPA nawet nikt mnie nie poinformował z lekarzy że coś takiego jest. Jak i nie zależało mi na rozpoznaniu płci i czy o wymiarach kości nosowej czy karku. Również nie byłam na żadnym forum i nie było tak. Teraz jesteście Wy ja już bez was nie mogę dnia rozpocząć i zakończyć. Lubię się z wami martwić lubię oglądać z wami zdjęcia usg i lubię gdy ja się czymś martwię a wy wtedy napiszecie tyle pięknych słów pocieszających.

I jak tu was nie kochać.
@DigitalGirl jak tam wizyta i twoje plamienia??? [emoji44]
@maggie91 @doublemummy jak wasze głowy? Bola nadal?
......:::::::::14t. i 0d::::::::.........