Rossiczka
Moderatorka
Super, to w końcu nie będziesz się stresować i możesz cieszyć się w spokoju długim weekendemDZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!!DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, to w końcu nie będziesz się stresować i możesz cieszyć się w spokoju długim weekendemDZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!!DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
Gratulacje cudne zdjęcie :*Jestem po wizycie.
@eklerkaa łożysko się podnosi u nas!!!
Dzidzia ma ponad 9.5cm :-)
Jest wszystko w porządku :-) ale zwolnienie dalej lekarz coś się boi. Plamienia od zaparć na pewno mam.
Doktor włączył podgląd 4d!!! Ale super. Zakochałam się. Ma taką piękna buzię i nosek jak kulka
No i laski kurcze Chłopak!!!!!! <3
I takiego mam chłopaka :-) :Zobacz załącznik 810767
DZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!!DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!
dokładnie ...Super, to w końcu nie będziesz się stresować i możesz cieszyć się w spokoju długim weekendem
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
i tak i takJak ci lekarz robił USG dopochwowo czy przez brzuch jak przez brzuszek to już mniej więcej wiesz gdzie szukać detektorem...
O super kochana to możesz spać spokojnie :*dokładnie ...
Byłam w odwiedziny w szpitalu u koleżanki i jak jej powiedziałam o swoich obawach od razu zawołała położną i poszłam na usg![]()
na co poszliscieO super kochana to możesz spać spokojnie :*
My siedzimy pod kinem na lodach jeszcze pol godzinki do seansu....nie wiem jak to przeżyję, bo dzisiaj nie jestem w nastroju na siedzenie :-/
Oczywiście na auta. Same małe chłopczyki z tatusiami dookoła heheh :-)na co poszliscie
I widzisz uparciucha gdybyś nas słuchała to już od kilku dni byłabyś spokojna.[emoji4]DZIEWCZYNY BYŁAM NA USG W SZPITALU !!!DZIDZIUŚ ŻYJE !!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!