Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.
BOSKIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!Ankus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.![]()

Dziękuję Ci bardzoAnkus mam nadzieję że z pieskiem będzie wszystko ok i szybko wróci do zdrowia. My dzisiaj pół dnia na chrzcinach znajomych synka. Tam oczywiście za dużo nie zjadłam a tylko wróciłam i w domu dopadł mnie głód [emoji1] jak wracaliśmy zajechalismy w jakiejś wiosce do biedronki i kupił sobie fotel na taras. 350 PLN bo był jeszcze przeceniony o 50 pln[emoji1] czatowalam na niego od dawna Ale w żadnej Biedrze nie mogłam znaleźć. Promocja naprawdę fajna bo w Leroy po 850.![]()
u nas tez bylo ale od 20 tyg tylkoJa jestem dzisiaj taka zła. Byliśmy z Młodą na kulkach. Wchodzimy do galerii a tam tadam darmowe USG 4d do godziny 16:00 a była uwaga 15:58... Nigdzie nie było nagłośnione to ani nic. Tak mi szkoda, że nie wiedziałam a było od 11 do 16. Za tydzień na weekend jest w Rumii bo na stronie fundacji sprawdzalam
![]()