Witaj w bractwie drugiego trymestru. Test kwalifikacyjny- pierwszy trymestr- przeszlas poprawnieA ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Witaj w bractwie drugiego trymestru. Test kwalifikacyjny- pierwszy trymestr- przeszlas poprawnieA ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]![]()
![]()
Od drugiego trymestru spokojnie można dawać znieczulenie. Ten pierwszy jest tylko taki chuchany i dmuchanyWitam się ja w 15 tyg!!!))
Ja też mam dziś wizytę ale u dentysty na 12. Jak ja się panicznie ich boję...[emoji33] osttanio mam odczucie że mnie cała szczęka nawala, jedna malutka dziurkę znalazłam może to przez to. Nie wiecie jak jest ze znieczuleniem? Ja miałam wyrwana 8ke w 8 miesiącu ciąży w pierwszej ciąży bo puchlam. A w tym tyg będę mogła je zrobić?
......:::::::::15t. i 0d::::::::.........
Spodnie kupione w c&a. Mam jeszcze takie same ale biale.Skąd masz spodnieja nigdzie nie mogę znaleźć fajnych ciazowych poza H&m a szkoda mi 149zl na 5 miesięcy
![]()
U mnie prawdopodobieństwo podstawowe trisomii 21 było 1:215, po usg, które wyszło dobrze wynik się polepszył do 1:1076.Witam się weekendowo,
Mam pytanie do dziewczyn które robiły test papp-a. Jakie parametry wyszły wam dla trisomii 21, mnie wyszło 1:667 więc grupa średnia. Zastanawiam się nad Nifty. Ale czy to by coś zmieniło...