reniuszek
Love in the knick of time
Ojej.... To przeplukuj się woda ile wlezie :*Reniuszek mi sie te szczawiany od tej zurawiny zrobily bo w piatek nie mialam a w pon juz tak
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ojej.... To przeplukuj się woda ile wlezie :*Reniuszek mi sie te szczawiany od tej zurawiny zrobily bo w piatek nie mialam a w pon juz tak
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja byłam szyta w środku i wprost powiedział po co paluch zasadzil [emoji6]Ja miałam naciete krocze,,3 szwy. A też miałam odbyt sprawdzany, z tego co pamiętam nie chodziło czy mi zszyli tylko czy nie ma gdzieś połączenia z pochwa.
A Ty nie miałaś wracać do łóżka? [emoji13]@Endywia witamy ciepło
@Millo, może to przez to opóźnienie lekarz był trochę nie teges? Właśnie, pomogła Ci ogarnąć mocz? Jakieś leki? I tak jak wspomniała DigitalGirl najważniejsze że Maluch zdrowyWiesz, ja jestem pewna że też nie dowiem się o płci tego 26-go. Obstawiam że w lipcu dopiero coś zobaczą
Idę po lody...![]()
Zjadłam resztkę lodów i jakby trochę lepiej. Ze spaniem nie wiem jak będzie. Jestem wymordowana a nie mogę zasnąć. W sumie te nastrojowe problemy mam od kiedy śniło mi się że poroniłam :/ Niby głupi sen a tak działa na podświadomość. A Ty jak tam? Bo widziałam że też miałaś taki słabszy czas. Masz już więcej energii?Hej. Powodzenia na wizytach dziewczyny. No i gratulacje dziewczynom, które mają to już za sobą :-)
@Millo na spokojnie, pewnie wszystko się ułoży. Też miałam szczawiany. Ale to wina diety....i chyba wody (rosiczka o tym pisała, że Muszynianka zakwasza). Dwa tyg zmian i już mocz był idealny. Będzie dobrze.
@Ankuś właśnie jak psinka???
@Eraja jak samopoczucie? Lepiej już?? Ściskam kochana :-*
Ja dzisiaj do 11poleze....akurat pranie się robi... Nastawiam dzisiaj wszystkie pościele poduszki itp. A później biorę się za obiad.... Robię dzisiaj zupę z młodej kapusty z dziczyzna i kurczaka w sosie śmietanowym....mnim :-)
Dzięki :* no leżę twardo. Tak jak lekarz powiedział, przy łożysku na przedniej ścianie mogą się zdarzać plamienia więc z całych sił staram się nie panikować, alr wiesz jak to jestDigital, odpoczywaj!!!!! Nie przemęczaj się, mocno Cię ściskam :*
Zjadłam resztkę lodów i jakby trochę lepiej. Ze spaniem nie wiem jak będzie. Jestem wymordowana a nie mogę zasnąć. W sumie te nastrojowe problemy mam od kiedy śniło mi się że poroniłam :/ Niby głupi sen a tak działa na podświadomość. A Ty jak tam? Bo widziałam że też miałaś taki słabszy czas. Masz już więcej energii?
Ja jak się ogarnę to chciałabym zrobić sernik na zimno. Może jutro ogarnę
Aaa i właśnie się dowiedziałam że Mama przywiezie mi bujaczek dla Fistaszka <3 Jeszcze coś o sterylizatorze wspominała. Będę miała sierpień obfity w dzieciowe prezenty. Wtedy mam też od przyrodniej siostry dostać rzeczy po Jej dzieciach![]()
buźka!Jak się ta twoja aplikacja nazywa ?A ja zaczynam dziś drugi trymestr. Może mina mi mdłości i senność. Oby [emoji16][emoji16]![]()
![]()