reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dzisiaj siebie nie poznaje. Sprzatnelam mieszkanie łącznie z odkurzaniem. Zaraz biorę się za obiad. Czuję się dziś świetnie. Nawet nie mam mdłości po śniadaniu. Gdyby tylko nie ta pogoda było by super. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Digital z moczem pow ze nie jest tak zle i ze wątpi ze w posiewie cos wyjdzie ale zrobilam dzis.Jutro wynik.Mam duzo pic bo mam te szczawiany i zeby mi sie kwasica nie zrobila czy cos takiego..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczawiany w moczu lekarka mojej siostrze jak była w ciąży kazała pić fitolizyne, dostępna w aptece bez recepty.

Cześć dziewczyny, dzisiaj jak wstałam to mi trochę takiego białego mlecznego rzadkiego płynu wyciekło - parę kropel miałam na udach. Trochę mnie to zaniepokoiło... teraz nic - sucho... Miała któraś z Was coś takiego? Czy to może być płyn owodniowy? :(
Tak, ja tak miałam. Nawet nie pomyślałam, że to może być płyn owodniowy. Potraktowałam to jako zwykłą wydzieline i za chwilę o tym zapomniałam. Ale teraz już nie wiem?

hej są tu jakieś podwójne mamy?? mam termin na 23 grudnia ale jestem w ciąży z bliniakami więc napewno terminu nie dotrzymam, do tej pory urzędowałam na styczniówkach 2018 bo pierwszy termin wychodził na 28
ale na bank nie będę styczniówką;)

Tak ja też jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej, dwukosmówkowej... Termin na 14.12.2017 obecnie jestem w 14t1d według OM według USG tydzień do przodu.

@Zinc myślę, że to wydzielina. Tymbardziej jest obfita po nocy albo jak pęcherz czy jelita pełne.

Jak masz wątpliwości to w aptece można kupić papierki to sprawdzenia pH :-) może warto??

@Zinc myślę, że to wydzielina. Tymbardziej jest obfita po nocy albo jak pęcherz czy jelita pełne.

Jak masz wątpliwości to w aptece można kupić papierki to sprawdzenia pH :-) może warto??
Mam nadzieję że to wydzielina, bo się już zaczęłam denerwować... :(

@maggie91 a czy coś z tym zrobiłaś? Czy samo przeszło?

@reniuszek dziękuję a czy wiesz jak takie papierki się nazywają? czy wystarczy że tylko powiem tak ogólnie?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry