Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Digital z moczem pow ze nie jest tak zle i ze wątpi ze w posiewie cos wyjdzie ale zrobilam dzis.Jutro wynik.Mam duzo pic bo mam te szczawiany i zeby mi sie kwasica nie zrobila czy cos takiego..
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, ja tak miałam. Nawet nie pomyślałam, że to może być płyn owodniowy. Potraktowałam to jako zwykłą wydzieline i za chwilę o tym zapomniałam. Ale teraz już nie wiem?Cześć dziewczyny, dzisiaj jak wstałam to mi trochę takiego białego mlecznego rzadkiego płynu wyciekło - parę kropel miałam na udach. Trochę mnie to zaniepokoiło... teraz nic - sucho... Miała któraś z Was coś takiego? Czy to może być płyn owodniowy?![]()
hej są tu jakieś podwójne mamy?? mam termin na 23 grudnia ale jestem w ciąży z bliniakami więc napewno terminu nie dotrzymam, do tej pory urzędowałam na styczniówkach 2018 bo pierwszy termin wychodził na 28
ale na bank nie będę styczniówką![]()
Mam nadzieję że to wydzielina, bo się już zaczęłam denerwować...@Zinc myślę, że to wydzielina. Tymbardziej jest obfita po nocy albo jak pęcherz czy jelita pełne.
Jak masz wątpliwości to w aptece można kupić papierki to sprawdzenia pH :-) może warto??
PreglifeJak się ta twoja aplikacja nazywa ?
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom