reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny mnie dalej jakiś czas nie będzie bo mój wraca dziś wkoncu po 4 tygodniach ;) to moja 1 ciąża i nawet nie wiecie jak się ciesze i gadam do brzuszka jak moja córcia się rusza ;* na początku myślałam że to porostu jakieś juz urojenia . Ale lekarz ostatnio mi mówił ze dzidzia jest na tyle silna i rozwija się do przodu ;) ze juz dość dobrze powinnam czuć ruchy i ze to nie są urojenia . Dziś mnie mała o 2 w nocy obudziła bo tak wariowała♡

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ariska witaj jest tu kilka dzieczyn z ciąża bliźnięcza ;) super ze zostajesz z nami. ;)

Ja już po dentyscie! Było spoko nic nie bolało ;) mówiła że wszystkie zeby mam zdrowe, próchnicę lekka na dole i 2 plomby do wymiany, a tak to nic nie trzeba robić specjalnego ;) więc zrobiła mi czyszczenie zębów, odkamienianie i wymienila mi jedna plombe, druga plombe wymieni mi za tydzień. I mówiła że kolejna wizyta po porodzie na kontrol że nic nie powinno mi się dziać! Więc wyszłam szczęśliwa. ;)

......:::::::::15t. i 0d::::::::.........

@Oska305 tylko że moja mama ponad 34lata temu powiedziała się miesiąc przed porodem, że będzie miała bliźniaki hi hi bo jak dostała skierowanie wtedy na rtg to było popsute , cała ciąże dobrze się czuła więc pracowała ale miesiąc przed końcem poszła do lekarza po L4 i dostała znów skierowanie na rtg i wtedy dowiedziała się o bliźniakach

@Oska305 tylko że moja mama ponad 34lata temu powiedziała się miesiąc przed porodem, że będzie miała bliźniaki hi hi bo jak dostała skierowanie wtedy na rtg to było popsute , cała ciąże dobrze się czuła więc pracowała ale miesiąc przed końcem poszła do lekarza po L4 i dostała znów skierowanie na rtg i wtedy dowiedziała się o bliźniakach
No to świetna niespodzianka. Pewnie była w niezłym szoku [emoji1] [emoji1]

@Oska305 oj była w szoku i to dużym ( przeszła całe miasto na nogach, od lekarza do domu ) ale się cieszyła :) tylko że musiała na nowo zamawiać wózek, a w tamtych czasach to ciężko było ze wszystkim ale ciocia była na kontrakcie za granicą i biegała po sklepach i kupowała ciuchy :)

@Endywia oo witaj witaj! Też mam 15 tydzień ciąży . ;)

@blair_90 o matko jakie pysznosci

@Oska305 o mamoooooo!!! Co ja czytam ;0 cudownie!! ;)) pewnie pekasz z dumy i sama do siebie się uśmiechasz!!!! GRATULACJE

A ja ruchów nadal nie czuje. Tzn nieraz coś mi się wydaje ale jednak potem wiem że raczej to nie to. Czekam z niecierpliwoscia

......:::::::::15t. i 0d::::::::.........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry