A my braliśmy ślub 13 czerwca w piątekMy 2 lipca i szłam w płaszczu zimowym![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my braliśmy ślub 13 czerwca w piątekMy 2 lipca i szłam w płaszczu zimowym![]()
Pięknie, ale cudowny mążMam najlepszego męża na świecienajpierw prezent na rocznice, później zafundował mi bieliznę w triumphie ( miało być jako na urodziny) a dzisiaj kurier przyniósł mi paczuszke. Otwieram a tam prawdziwy prezent urodzinowy, ten właściwy
ciąża jest super pod względem ilości prezentów
![]()
![]()
Witam wszystkich po przerwie. Zeobilam morfologie i hgb 10.0 zle sie czuje boli mnie glowa bezsenność i nie wiem czym podreperowac wyniki jem wszystko zelazo mam w normie a hgb leci co kilka dni w dół. Jedyne co ze noe mam pragnienia na picie i pije ok 200 ml na dzień. Macie jakies rady ?
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Romantyczny jak nic[emoji39]@doublemummy mojego też wysyłam na kurs !
Pokazuje T jakie super buty dostałas, a on na to "A ktoś Ci konto zablokował czy kartę?" Ja na to "ale to taki super prezent niespodzianka na urodziny", na co T. "A kup sobie z jakiej tam okazji chcesz, może być też okazja bez okazji. Kto Ci broni"
No udusić czasem to za mało
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom