reklama

Grudniowe mamy 2017

dziewczyny non stop smaki robicie hi hi , taka kukurydzę też bym zjadła , ja codziennie wieczorem zajadam bób a później pełna idę spać :/ .

Ja dziś popołudniu na 17 mam wizytę u swojego lekarza i mam nadzieję, że się dowiem czy będzie dziewczynka czy chłopczyk :) ale im bliżej wizyty tym większy stres - od rana głowa mnie boli :( a od trzech dni pobolewa mnie podbrzusze :(

reklama
dziewczyny non stop smaki robicie hi hi , taka kukurydzę też bym zjadła , ja codziennie wieczorem zajadam bób a później pełna idę spać :/ .

Ja dziś popołudniu na 17 mam wizytę u swojego lekarza i mam nadzieję, że się dowiem czy będzie dziewczynka czy chłopczyk :) ale im bliżej wizyty tym większy stres - od rana głowa mnie boli :( a od trzech dni pobolewa mnie podbrzusze :(
Będzie dobrze kochana :-) trzymany kciuki o 17!

1498136403-aaaaaa.jpeg
kto lubi???? Wlasnie sie zajadam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam :-) :)

Uffff, trochę napisalyscie od rana :)
Właśnie wróciłam do domu, frytki i ryba w piekarniku. Jutro jedziemy na imieniny mojej mamy do Białegostoku. M. zostaje ze mną u mamy na weekend, a ja jeszcze kilka dni dłużej pobuszuje po sklepach i wrócę pociągiem :)
Co do libido to u mnie też wygasło ...

Dziewczyny byłam na wizycie u mojej dr.
Musze brać jednak żelazo i magnez. Dodatkowo cały czas mam duphaston 2x1.
Pani dr bardzo zadowolona z reszty wyników.
Dodatkowo okazało się ze na usg maleństwo tak szalało i pokazało nam co ma między nogami:-D
A w sumie nic nie ma :-) :) będzie DZIEWCZYNKA ! !!
JESTEM PRZESZCZESLIWA !!! PANI DR POWIEDZIAŁA ZE RACZEJ NA 100%
Super!!!! Kolejna dziewczynka, moja Lenka będzie miała wirtualna koleżankę :D bardzo się cieszę, gratulacje!

@iwilleatyou słodki ten Twój Franek :) ile ma lat?

Ja dziś kupiłam kilka pierwszych rzeczy dla Lenki w Pepco na wyprzedaży, ale teraz myślę, że trochę się pospieszylam... może 26.07 na polowkowym dowiem się że urósł jej jednak fistaszek :p jakoś mam takie dziwne przeczucie!!!

A co do mojego libido też gdzieś ostatnio się ulotnilo...

Trzymany kciuki ☺ będzie dobrze ☺i oczywiście czekamy na wieści !!

Uffff, trochę napisalyscie od rana :)
Właśnie wróciłam do domu, frytki i ryba w piekarniku. Jutro jedziemy na imieniny mojej mamy do Białegostoku. M. zostaje ze mną u mamy na weekend, a ja jeszcze kilka dni dłużej pobuszuje po sklepach i wrócę pociągiem :)

Super!!!! Kolejna dziewczynka, moja Lenka będzie miała wirtualna koleżankę :D bardzo się cieszę, gratulacje!

@iwilleatyou słodki ten Twój Franek :) ile ma lat?

Ja dziś kupiłam kilka pierwszych rzeczy dla Lenki w Pepco na wyprzedaży, ale teraz myślę, że trochę się pospieszylam... może 26.07 na polowkowym dowiem się że urósł jej jednak fistaszek [emoji14] jakoś mam takie dziwne przeczucie!!!

A co do mojego libido też gdzieś ostatnio się ulotnilo...
Franek w październiku skonczy 5 lat

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry