reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
1498136403-aaaaaa.jpeg
kto lubi???? Wlasnie sie zajadam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
A idź Ty, zamiast się chwalić zrobiłabyś dla wszystkich [emoji6]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam serdecznie od jakiegoś czasu już Was podczytuje i z chęcią dołączyłabym do grona grudniowych mamuś. To moja druga ciąża ale dzidziuś będzie pierwszy i długo wyczekiwany mam już grubo po 30 więc z ogromnym lękiem wyczekuje każdego tygodnia skończonego.Aktualnie zaczynam 15 tydz. i troszkę spokojniej zaczynam podchodzić. Pozdrowienia dla Wszystkich

Witam serdecznie od jakiegoś czasu już Was podczytuje i z chęcią dołączyłabym do grona grudniowych mamuś. To moja druga ciąża ale dzidziuś będzie pierwszy i długo wyczekiwany mam już grubo po 30 więc z ogromnym lękiem wyczekuje każdego tygodnia skończonego.Aktualnie zaczynam 15 tydz. i troszkę spokojniej zaczynam podchodzić. Pozdrowienia dla Wszystkich
Zapraszamy fajnie że jesteś

reklama
Witamy ale sie nam grono powieksza ☺

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry