reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
@maggie91 U mnie jeśli chodzi o ruchy to nie wiem nawet. Wydaje mi się że czułam kilka razy teraz nic nie czuje od dłuższego czasu. W środę mam wizyte i zobaczymy jak Jasio rośnie j jest ułożony.
Niby 17tydz i szczupła jestem a tu nic. Staram się tym nie przejmować niepotrzebnie.

@iwilleatyou ojej ale pyszny przepis!!!

My właśnie wróciliśmy z zawodów na 5km.
Nawet nie wiecie jaka ogromną ochotę miałam się przebiec. A tak sterczalam z Maksiem, który tak mi marudzi, że głowa mi tylko spuchla....i chyba zaraz wyjdę na bieganie jednak, żeby się odstresowac.

U mnie też dokładnie dzisiaj początek 16 tygodnia i także mam wrażenie że przynajmniej raz poczułam malucha. Co planujesz na to przepyszne śniadanko?

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Bułeczki z masełkiem, szynką, serem żółtym, pomidorem, ogórkiem świeżym, ogórkiem kiszonym , rzodkiewką, jajkiem i szczypiorkiem ;-) były pychaaaa, już jestem głodna a jestem z młodym na turnieju znowu! ;-)

1498389244-aaaaaa.jpeg
gotowy krem z grzankami dla mojego meza :) chyba wypadaloby wstac i sie ubrac w koncu bo w pizamie chodze :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam się niedzielnie [emoji16]

U nas pogoda do kitu, leje i jest zimno... mała zasnęła a ja zaczynam popołudniowa sjeste [emoji1]

Jutro szykuje się fajny dzień bo ide podejrzeć maluszka i mam nadzieję że zobaczę kto u mnie pomieszkuje [emoji6]

Mój Paweł pojutrze wraca do domu więc cały tydzień fajnie się rozpoczyna [emoji1]

Co do ruchów to ja też ich non stop nie czuje ale kilka razy dziennie. Ba! Czuć je pod ręką więc tatuś będzie miał frajdę jak przyjedzie [emoji41]

Miłego popołudnia :*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry