Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie na osiedlu jakiś idiot od 3 nocy chodzi z latarka na śmietnik przekopuje kontenery i depta puszki o 2 w nocy!!! Co noc mnie kretyn budzi.Ja z reguly tez dzis tylkp mnoe wkurzaly
Powiedz i to szybko [emoji6] żeby się za bardzo nie przyzwyczaił [emoji16]. Moja siostra ostatnio próbowała mi zabrać moją [emoji6] bo ja przecież mam się do kogo przytulić, a ona by miała poduszkę [emoji6][emoji23]U mnie na osiedlu jakiś idiot od 3 nocy chodzi z latarka na śmietnik przekopuje kontenery i depta puszki o 2 w nocy!!! Co noc mnie kretyn budzi.
Myślicie, że powinnam mu powiedzieć, że ta poduszka to nie z myślą o nim kupiona? [emoji23]
![]()
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ehh..okulista pewnie poradzi coś na oczy ale ile się wmęczysz to Twoje :/
Faaaaaktycznie! Chciałaś Kalinkę, dopiero skojarzyłamimię piękne i znam tylko jedną Kalinę a to dla nas plus bo chcieliśmy takie mniej popularne imię.
ogólnie wymarzone imię, bo mój em jest leśniczym dwa mieszkamy w lesie i Kalina tak naturalistycznie brzmi, mam piękne skojarzenia jak kwitną Kaliny no ale ale 
My mamy Siemensa, świetna sprawa. Ja nie wiem jak mogłam żyć bez tego urządzenia wcześniej. A jak jeszcze widzę ile w filtrze pyłu zostaje, który normalnie.miałabym w domu do sprzątania to w ogóle. U nas to zakup roku@iwilleatyou dzięki że przypomnialas o praniu. Zbieram się ostatnio do tego i jakoś leń mnie zawsze bierze. Zastanawiam się nad kupnem suszarki do ubrań. Czy któraś z Was posiada i jakaś poleca? Myślę że to będzie super sprawa przy maluszku. U nas dzisiaj od rana słoneczko. Mam nadzieję że jutro też tak będzie bo zaplanowałam wypad nad jezioro z koleżankami i dzieciakami. A teraz czas na śniadanko [emoji3] @basiulka mnie tez ptasiory obudzily ale ja akurat to lubię [emoji2]miłego dnia dla wszysykuch
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie na osiedlu jakiś idiot od 3 nocy chodzi z latarka na śmietnik przekopuje kontenery i depta puszki o 2 w nocy!!! Co noc mnie kretyn budzi.
Myślicie, że powinnam mu powiedzieć, że ta poduszka to nie z myślą o nim kupiona? [emoji23]
![]()
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
nie daj się!!