To czekamy z niecierpliwością na wynikiNie wytrzymałem dzisiaj i poszłam na betę, wyniki będę miała jutro, a powiedzcie mi czy to normalne żeby brzuch bolał tak jakbym miała okres, nie wiem czy to dobry objaw czy mam się martwić?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To czekamy z niecierpliwością na wynikiNie wytrzymałem dzisiaj i poszłam na betę, wyniki będę miała jutro, a powiedzcie mi czy to normalne żeby brzuch bolał tak jakbym miała okres, nie wiem czy to dobry objaw czy mam się martwić?
We wtorek na 14 :-)Antonia2016 a kiedy idziesz na pierwszą wizytę?
No tak, chyba pisałaś. Super, będziesz miała 6 tydzień 3 dzień.We wtorek na 14 :-)
![]()
Po to jest forum, żeby pytać@Paulina1645 daj znam znać jak będziesz mieć wyniki [emoji6] trzymam kciuki za ładną, wysoką betę [emoji6]
@Antonia2016 czy na wizycie spodziewasz się zobaczyć [emoji173]? Kiedy zaczyna już być widać?
Jeeeeeny, jak ja nic nie wiem [emoji50]..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Yhy :-)No tak, chyba pisałaś. Super, będziesz miała 6 tydzień 3 dzień.
Tak zamierzam. Gin tak ustalił zeby było widać więc mam nadzieję że będzie :-)@Paulina1645 daj znam znać jak będziesz mieć wyniki [emoji6] trzymam kciuki za ładną, wysoką betę [emoji6]
@Antonia2016 czy na wizycie spodziewasz się zobaczyć [emoji173]? Kiedy zaczyna już być widać?
Jeeeeeny, jak ja nic nie wiem [emoji50]..
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Powinno być widać :-)Zapisałam się do ginekologa,
13 kwietnia na godz 11:00cieszę się. Tam jest super sprzęt i mam wielką nadzieję, że zobaczę serduszko. Wtedy będę miała 7 tydzień 1 dzień.