Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Spokojnie, w ciazy też może być dużo wodnistej wydzieliny, ale oczywiście lepiej sprawdzić.Jadę do szpitala sprawdzić bo pocieklo mi parę razy po nogach i nie wiem czy to nie wody...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze !!!!!!!!Jadę do szpitala sprawdzić bo pocieklo mi parę razy po nogach i nie wiem czy to nie wody...
Trzymam kciuki !Jadę do szpitala sprawdzić bo pocieklo mi parę razy po nogach i nie wiem czy to nie wody...
dlatego kochana ja zawsze wsiadam w samochod jade sobie sama i mam święty spokojAle jestem zla. Normalnie leżę i płacze. Byłam na zakupach z moim A. musimy kupić rzeczy córce bo w piątek jedziemy nad morze a ona wyrosła z większości jakoś dresow, bluzy. Kalosze i kurtka wiatrówka też musi byc. A on wielce zdziwiony, że wyrosla. Przecież kupowałam ostatnio. I obrażony na cały świat, że do sklepu musi iść. Poklocilam się z nim. Powiedziałam, ze nigdzie nie jade. Prawie nic nie kupilam. I jeszcze rozumiem że gdybyśmy kasy nie mieli ale to nie o to chodzi. A on zachowuje się jak bym sobie wymyśliła, że dziecko wyrasta z ubran. Nie mam już siły do niego. Położyłam się w sypialni i ruszę jak głupia że zlosci.
![]()
daj szybko znać co i jak !Jadę do szpitala sprawdzić bo pocieklo mi parę razy po nogach i nie wiem czy to nie wody...
Kochana szkoda łez. Chłop to chłop, ponieważ często są oderwani od zakupów dziecięcych to w ogóle się nie orientują....Ale jestem zla. Normalnie leżę i płacze. Byłam na zakupach z moim A. musimy kupić rzeczy córce bo w piątek jedziemy nad morze a ona wyrosła z większości jakoś dresow, bluzy. Kalosze i kurtka wiatrówka też musi byc. A on wielce zdziwiony, że wyrosla. Przecież kupowałam ostatnio. I obrażony na cały świat, że do sklepu musi iść. Poklocilam się z nim. Powiedziałam, ze nigdzie nie jade. Prawie nic nie kupilam. I jeszcze rozumiem że gdybyśmy kasy nie mieli ale to nie o to chodzi. A on zachowuje się jak bym sobie wymyśliła, że dziecko wyrasta z ubran. Nie mam już siły do niego. Położyłam się w sypialni i ruszę jak głupia że zlosci.
![]()