M@gda
Moderatorka
O kurczaczki, trzymajcie się!!!! Oby było ok, trzymam kciuki. Dawaj znać co i jak, będziemy czekać!Dziewczyny teraz ja jadę do szpitala bo zaczęłam krwawić [emoji20]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O kurczaczki, trzymajcie się!!!! Oby było ok, trzymam kciuki. Dawaj znać co i jak, będziemy czekać!Dziewczyny teraz ja jadę do szpitala bo zaczęłam krwawić [emoji20]
Cały czas leci żywa krew nie jest to jakiś mega krwotok ale sporo jak okres [emoji20] oczywiście trzeba czekać
Oj... postaraj sie trochę zrelaksować. Moze zrób cos dla siebie? Paznokcie w gabinecie kosmetycznym albo samotne wyjście do kina. To czasami pozwala spojrzeć z innej perspektywy. A moze dajcie sobie jeszcze szanse na jakimś wspólnym wyjeździe? Tylko we 2?@gie_er kochana trzymam kciuki żeby było wszystko w porządku!!ściskam :*
Dziewczyny powodzenia na wizytach!
@doublemummy wow!! Mam ogromny respekt!
@Manique odpoczywajcie!! Nie ważna jaka pogoda ważne że razem i szczęśliwi :-)))
Mi od tych weekendowych stresów i placówek brzuch zaczął się lekko napinac i Jaska już tak nie czuje. Mam wyrzuty sumienia. Eh oby do środy do wizyty!
Kochana a Ty masz przodujace łożysko???Cały czas leci żywa krew nie jest to jakiś mega krwotok ale sporo jak okres [emoji20] oczywiście trzeba czekać
ojej, @gie_er trzymamy kciuki mocno, mocno... wiem co czujesz, oby jak najszybciej było wszystko lepiej, trzymaj się i dawaj nam znać co i jakDziewczyny teraz ja jadę do szpitala bo zaczęłam krwawić [emoji20]
Łożysko z tyłu. Zostaje w szpitalu krew ciemna czyli z macicy podobno są jakieś skrzepy, ale dziecko żyje.Kochana a Ty masz przodujace łożysko???